atatürk’ün imzası rakı bardağına değil vatan savunması için milli savunma bakanlığı ar-ge birimi tarafından geliştirilen
6 bin kilometre menzilli yıldırımhan kıtalararası balistik füzesine atıldı…
edit: arkadaşlar bi sakin. neden bu kadar kötü hissettiniz kendinizi anlayamadım? ülke adına güzel, olumlu bir görüntü. mutlu olun.
x.com/nedimsener2010/status...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
arkadaş ne rakı bardağıymış. hangi kemalist ülkenin savunma hamlesinden rahatsız oluyor da rakı bardağını dilinize doluyorsunuz? füzeye de atılsın, rakı bardağında da olsun. niye birinde olması sizi rahatsız ediyor? onu deyin hele önce.
devamını gör...
ulu önderimiz mustafa kemal atatürk'ün imzası cumhuriyetimizi kurduğundan beri fabrikalardan uçaklara, okullardan hastanelere kadar cennet vatanın her köşesine her yere atılıyordu zaten. okumayı öğrenen her çocuğun, edirne'den kars'a kadar ekilen her karış toprağın altında atatürk'ün ve onun önderliğinde fedakarca milli mücadelede savaşmış, sonra cumhuriyetimizi kurmuş, türk'ün adını emperyalizme karşı hak ettiğimiz şekilde yüceltmiş atalarımızın imzası var.

akp'nin yönettiği milli savunma bakanlığı şaşırtıcı şekilde atatürk'ün imzasını füzeye atmış. altında bit yeniği mi arasak, ne yapsak? o yüzden mi açıldı bu başlık?

akp'liler, altında üstünde atatürk'ün imzası olan devlet kurumlarını ve fabrikaları satarken atatürk'ün imzasına niye değer vermiyordu? hatta din tüccarları niye atatürk'e ve kurduğu her şeye, mirası cumhuriyete hala nefret kusuyor, yıkıp yerine tayyipli hanedanlığını getirmeye çalışıyor? hayatınız yalan. bunca yalanla, ihanetle ve kul hakkıyla akp'nin inandığını söylediği dine bile saygısı yok aslında.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
ali babacan'ı övdüğümden yada desteklediğimden bunu paylaşmadım. akp'lilerin hiçbirinin yatacak yerleri yok.
vatanı sattınız. pişman bile olsanız, hatanızı itiraf bile etseniz, bu adeta vatana ihanetten suçsuz olduğunuz anlamına gelmez. isteseniz bile, kendinizi hiçbir şekilde aklayamazsınız. zaten aklamak da istemiyorsunuz, bop doğrultusunda vatanı parçalamak, pkk ile birlikte konuştuğunuz yeni anayasa aracılığıyla türk milletini resmen ortadan kaldırmak istiyorsunuz. chp de suçunuza ortak.
devamını gör...
maklube kaşıklamadan önce aklınıza da atılsaydı da memleket cemaat yuvasına dönmeseydi, o cemaatiniz 250 vatandaşı şehit etmeseydi, ülkede 10 milyon ne idüğü belirsiz mülteci gezmeseydi, pkk paçavrası göndere çekilmeseydi, bu denli arap dübürü emici hale gelinmeseydi.
bugün füze yaptık diye övünüyorsun da, askerin kafasına çuval geçirilince huhah ne notası müzik notası mı derken aklın neredeydi.

bir imzayı atıp hemen rakı edebiyatı yaparsan, sümüklü dizi dibinde oturulan, fesli deliye methiyeler sunulan geçmişi vururlar adamın yüzüne. sizinkiler maklube yanında ayran içti de noldu.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"atatürk’ün imzası rakı bardağına değil füzeye atıldı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim