müslümanlığı sakal uzatmak sananla aynıdır.
devamını gör...
beyni sığ olanlar okyanuslarda yüzemezler...
devamını gör...
kalmış mıdır bilmem. it’s so 20th century.

ama bizde her şey temcit pilavı gibi döne döne kamuya sunulduğu üçün hala konuşulmakta diye anladım.

bizim beyin tümörlü bir amca vardı, aynı şeyi aynı gün 5 kere anlatırdı, her görüştüğümüzde anlatırdı.

belki toplumumuzun beyin tümörü vardır kim bilir?
devamını gör...
bunu sananlar ağırlıklı olarak karşı cenahtan, evet cenahtan oluyor.

ben alkol kullanıyorum o halde atatürkçüyüm veya atatürkçüyüm o halde alkol kullanabilirim diyene rastlamadım. ama alkol kullanıyor kesin atatürkçü bu veya atatürkçü olduğuna göre kesin alkol de kullanıyordur tarzında düşünen insanlara rastladım.

not : alkol kullanmıyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"atatürkçülüğü alkol kullanmak sanan insan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim