o leş ayaklarıyla sekse yeltenir bunlar...

iki tokat çakıp banyoya yollarım...

yatağımda steril olmayan insanlara yer yok. adam olup "çilek ayaklım" cart curt diyen sözlük enteli abazanların gazına gelmeyecek kimse. başların öyle çileğe. insan gibi şampuan kokacaksınız. pozitif ayrımcılık devri bitti artık. entellik yokolmak üzere. kokulu ibikler sizi.
devamını gör...
ayak 'faşisti' olabilir. istediği kadar temiz olsun ayakları, bu tür 'faşizmlerin' bir popüler kültür saçmalığı olduğu kanısındayım. sahi, var mıydı lan eskiden böyle şeyler?
devamını gör...
nedir bu ayak faşistlerinden çektiğimiz. alın bütün ayaklar sizin olsun.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ayak kokusundan utanmayan sevgili" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim