izmir'in bence en iyi restoranı. ayşe ablayı, kardeşini, yengesini, çalışanlarını, hepsini çok seviyorum. yıllardır uğrarım ayşe ablanın yerine. önceden alsancak'taki yerine, şimdi kemeraltı dükkanına. dükkanın tam karşısında imalathanesi var. kosova'dan, makedonya'dan, bosna'dan sohbet açtınız mı deymeyin keyfe. özellikle akşamüstü dükkan kapandıktan sonra mutfak tarafına geçip sohbet etmek çok keyifli. elleriyle biberleri ayıklayıp doğrarlarken tam bir majka edasıyla öğütler dinlersiniz. menüsü de öyle sadece börekten ibaret değil. zeytinyağlılar, mezeler, ara sıcaklar, çorbalar, tatlılar, etli yemekler... her şey var burada. lezzet konusunda ise sadece bizlerden değil, hem ulusal hem de uluslararası onaylı bir yer. 2024 ve 2025 yıllarında michelin yıldızı aldılar ve bunu sonuna kadar hak ediyorlar. bir de tabi ki sıcacık ortamı tekrar söylemeden geçemeyeceğim. ha bu arada masaların üzerinde sürekli küllük bulunmaz. küllük isteyince ayşe abla "aman more içmeyin şu gözü kör olası zıkkımı" diye diye getirir. yolu düşen herkesin abacıoğlu hanı içinde bulunan bu işletmeye gelmesini öneriyorum. benim bugünkü kahvaltı menüm patlıcanlı börek, patatesli börek ve duble çay. bana afiyet olsun.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ayşa boşnak börekçisi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim