halı çırpmak için balkona çıkmış, dengesini yitirince aşağı düşüp hayatını kaybetmiş. çok üzücü gerçekten. 1.kattan düşmüş ama işte. çok riskli böyle hareketler, canını tehlikeye atmaya hiç gerek yok.
buradan
devamını gör...
en büyük korkularımdan biridir.
sadece halı çırparken değil cam silerken falan düşmesinden kokruğum için camları arada ben siliyorum.
devamını gör...
ev işleri tuzaklarla dolu.iyi strateji belirleyip dikkatle hareket etmek ve bubi tuzaklarına yakalanmadan günlük tatbikati tamamlamak gerek.
hayatını kaybeden hanıma allahtan rahmet diliyorum çok üzücü bir durum.
devamını gör...
bugün gördüm ve inanamadım yani. cidden çok korkunç anneme bakıp saatlerce onu hayran hayran izlememe sebep oluyor bu olaylar. böyle olaylar görünce dakikalarca oturup gözlerimle onu seyrediyorum gözlerimle seviyorum içimden çok güzel şeyler geçiyor. çocukları varmış sanırım. üzüldüm kadına cidden allah rahmet eylesin.
devamını gör...
balkondan halı silkmeyin kardeşim elektrikli süpürge ile süpür senede bir sefer de halı yıkamaya ver oldu bitti. tamam kadın ölmüş allah rahmet eylesin ama yaptığı eylem zaten son derece iğrenç bir şey sen apartmanda yaşıyorsun köyde değil. öyle balkondan halı silkmek filan apartmanda yaşama kurallarına ters şeyler. tek başına yaşamıyorsun ki sen.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"balkonda halı çırparken hayatını kaybeden anne" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim