onu kapayınca sol alt köşeye kocaman şekilde gene geliyor.
devamını gör...
öyle bir seçeneğin olduğunu bile bu başlık sayesinde öğrendim.
devamını gör...
neden yapayım dediğim olay.
devamını gör...
varlığını bile bilmiyorum. farkında olmadan kapatmış olabilirim. zira sözlüğe girmeden hiç bildirim görmüyorum.
devamını gör...
alfa ya. bir tık üstüm. ben 38-51-68 tane filan olduğunda bir tıklıyorum öylesine, şöyle bir göz atıp kapıyorum.

keşke beğeni almama özelliği olsa. iko çek oradan bir özellik.
devamını gör...
sözlüğe girdiğim ilk sıralarda, meğersem telefon ayarından mı ne bildirim kapalıymış. ne mesaj gelince anlıyorum ne beğeni. neyse sonra şans eseri bir gün görüp açtım, aylardır açık. sonra düşündüm. bu sonra dediğim de yaklaşık birkaç saat önce muhtemelen.

yahu dedim, kimin beğendiğinin ne önemi var. ya da mesajlaşınca ne oluyor ki dedim içten içe. hem beğeni bildirim şeysini kapattım. hem mesajlaşma özelliğini kapattım. arada gelir bir şeyler okur, yazarım. bu kadar düz ve basit olay.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
başarıya doymuş insan
devamını gör...
toksik insandır.
devamını gör...
(bkz: hiç mi merakın yok böyle şeylere)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"beğeni bildirimlerini kapatan yazar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim