merhabalar dostlar, çok ciddi bir mesele olmasa yazmazdım. geçenlerde ileri derece patlamış bel fıtığı tanısı aldım ve zor durumdayım. görüştüğüm beyin cerrahları iyi konuşmuyor. bir fizik tedavi doktoru gördüğüm en büyük fıtık dedi. mr sonucumu da bıraksam bana yardımcı olabilecek beyin cerrahı çıkar mı acaba?
özelden yazmak isteyenlere veya bu başlığa da yazmak isteyen bilirkişilere ihtiyacım var.
devamını gör...
görüntüler artefaktlı elde edilmiştir. inceleme suboptimaldir.
lomber vertebra korpus yükseklikleri doğaldır.
l3-4, l4-5 düzeyinde intervertebral disklerde dejeneratif sinyal kaybı izlendi.
l2-3 düzeyinde intervertebral diskte her iki nöral foramende inferiordan minimal darlığa neden olan genel periferal bulging izlendi.
l3-4 düzeyinde intervertebral diskte solda daha belirgin her iki nöral foramende inferiordan darlığa neden olan genel periferal bulging zemininde superiora migrate posterior santral ve sol parasantral disk herniasyonu izlendi. bu düzeyde tekal saka bası izlenmiş olup santral spinal kanal daralmıştır.
l4-5 düzeyinde intervertebral diskte her iki nöral foramende inferiordan darlığa neden olan genel periferal bulging zemininde posterior santral ve sağ parasantral protrüzyon izlendi. bu düzeyde tekal saka bası izlenmiş olup santral spinal kanal daralmıştır.
diğer lomber disklerin posterior konturları, bilateral nöral foramenler normaldir.
görüntü alanına giren distal spinal kord intensitesi doğaldır.
paravertebral yumuşak dokular doğaldır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"beyin cerrahı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim