hacettepe'nin kullandığı veri uygulamasıdır.


ya kardeşim, böyle bir uygulama olabilir mi ya! yemin ediyorum ömrümü çürüttü ömrümü. bu uygulamayı yapanlara çok güzel kelimeler hediye ediyorum.

hoca mail atmış sınavınız ilan edilmiştir diye, kredi saymak için giriyorum. eksik çıkıyor. birinden kaldık da hangisinden be birader beni niye uğraştırıyorsun? ben niye sınav sonuçları açıklandığı gibi hangi dersten kaldığımı, geçtiğimi göremiyorum?
yarım saat, yok ya olabilir mi öyle şey diyorum. en sonunda not listesine baktığımda mail atan hocanın dersi sonuçlandırılmamış görünüyor. be birader sen niye hocayı yalancı konumuna düşürüyorsun? öğrenciye niye sinir harbi yaşatıyorsun? ayıp ya! kumru ai bu uygulamadan daha zeki ciddi diyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim