sol frame'de amaçlı mamaçlı başlıkları görüp bir an gaza gelmenin akabinde açmış bulunduğum başlık. kamuoyundan özür dilerim.
devamını gör...
aslında salt amaç yani sırf refleksel veya siz öyle istediğiniz için davranış sergilemezsiniz. nedensellik de devreye girer. yapılan bir şeye karşılık nedeni "şu şu sebepler" şeklinde kendi içgörünüze göre olayı değerlendirip ona göre davranış sergileyebilirsiniz. insan çok boyutlu bir varlıktır. neyi neden yaptığını çıkarabilmek bence oldukça zor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bir amacı olanların amacı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim