isa peygamber'in en büyük mucizesi ne gökten indirdiği sofra, ne suyu şaraba çevirmesi, ne de ölüyü diriltmesi; en büyük mucizesi sevgisiydi. onun en büyük mucizesi, herkese karşı olan bu koşulsuz sevgisiydi.

sevme konusundaki elitistlik beraberinde nefreti, ötekileştirmeyi, suçu getiriyor. bu elitizm de yüksek bir ruhtan dolayı değil; eminim ki kendisi de dahil olmak üzere varlıktan nefretten doğuyor.

elbette "yanlışlar" var. ancak doğru olana sevk etmek, bunun için mücadele etmektense tümüyle dışlamak asıl yanlış. hele ki burnunu/kaşını değiştiremeyen birine bu nefretle yaklaşmak, karşındakine kendisinden "sadece kendisi olduğu için utanması gerektiği"ni dayatmak tam anlamıyla faşizmdir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bir ırkı çirkin ve cahil tasarlayıp ırkçılık yapma demek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim