ahlaka mugayir eylemler ve akabinde dinlenme için verilebilecek en doğru karar. alt-üst pozisyonlar bir yani diğer malum uygulamalarda sağ tarafta olmak daha fazla hareket alanı sağlar, verimi yüksektir . iş bitiminde partneri göğüsteki yumuşatıp uyutmak için de birebirdir.

ekleme: sigarayla erişim de kolay olur.
devamını gör...
ben genelde adamın kucağında olmayı tercih ettiğimden partnerimin yatakta nerede olduğuyla ilgilenmekten ziyade olup olmadığıyla ilgileniyorum. yatakta değilse bu beni üzer. ama tabii ki de sağ sol ayrımına pek inanmıyorum sekste. liberalim? ortanın solu? sağın yanı? endişeli modern? bildiğim tüm siyasal kavramları kullandım. kapitalist. chp. hans heinz holz. halk için halka rağmen? kanıtlamazsan namertsin şerefsizsin vs vs vs.

bu yatak meselesi harbiden kap ama kapkarışık. herkesin kuralları var; "yok ben şurada yatarım" falan diye. bunu anlıyorum da yatağa bağlanmak ya da kırbaçlanmak neden türk erkeğinin bi tabusu bunu anlayamıyorum. bu gibi muhafazakarlıklar beni yoruyor. şiddet kontrollü olduğunda gerçekten zevk verebilir. gel bak bi bağlıyım ellerini gerçekten keyif alacaksın.

arkadaşlar dikkat ettiyseniz bu saatler geldiğinde şahsım beyniyle değil bacak arasıyla düşünüyor ve bu durum beni de yordu. haklısınız. uykum da var. ben davarım vs. bu şakayı yeni keşfettim ve hep yapmak istiyorum.

of.

birazdan yatacağım mesela. uyuyacağım. yalnız. oda kap ama kapkaranlık. yatak soğuk. genç, diri, eşsiz bir insanım ve yalnızım. hayat böyle komikliklerle dolu. berlin örneğin hiç bombalanacağını bilmiyordu vs. ne alaka?

yatak arkadaşı olmak isteyen; "sarılıp uyuyacağız"ın yalan olmadığını ona kanıtlayabileceğim nefes alan cinsel beyler. dm? yok dm. sıkıldım ya.

benim yatağım odanın ortasında. sağı da boş solu da. istediğim tarafına yatıyorum. neden? e çünkü param var çift kişilik yatak aldım.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
ne sağ ne de sol bu şekil yatmaya devam.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"biriyle yatarken yatağın sağ tarafını almak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim