ingiliz daily star gazetesinin haberine göre; birleşik krallık ordusu'na bağlı özel bir ekibin uzaylı istilasına karşı eğitim aldığı ortaya çıktı. abd'de amerikan özel kuvvetleri ile birlikte eğitim gören 20 kişilik ekibin köpükle kaplayıp hedefin hareket etmesini engelleyen bir silahın da aralarında bulunduğu ölümcül olmayan çeşitli silahlar kullanabildiği belirtildi.

www.hurriyet.com.tr/dunya/a...
devamını gör...
sadece bizim millet ne cuğaralar içiyor sanırdım. yalnız değilmişiz meğer.
devamını gör...
(bkz: şaka gibi ve komik)
devamını gör...
tek isteğim ömür sürem içinde ortaya çıkmaları. sonrasında gelirlerse mezarımda çatlarım.
devamını gör...
formlarının bile nasıl olacağı henüz bilinmezken, zaman kaybından başka bir şey değildir. siz de bir gelseniz artık bitse şu hasret *
devamını gör...
(bkz: işkur)
devamını gör...
salgın, ufo, göktaşı, uzaylı istilası.. yutub komplocularının 2021 öngörüleri tutacak gibi.
holivuud manipülasyonlarının siyasiler tarafından uygulanması.
yemeyiniz yedirmeyiniz.
devamını gör...
ne menem bir sey olduğunu bilmediğin bir şeye neye dayanarak yöntem geliştiriyorsun derler adama. ya da bildiğin bir sey var diye düşünülür.
devamını gör...
(bkz: şaka ise komik değilse daha da komik olan şeyler) yıldızlararası seyahat edebilen, en az 2. tip medeniyet olan canlılara karşı konvansiyonel silahlarla karşı koyabileceklerini sanan insanlar. ınanın öyle bir şey yapmak isterlerse yapabileceğimiz bir şey yok. ayrıca ışgal gibi şeylerle ugraşacaklarını sanmam bizim gibi ilkel olduklarını düşünmüyorum.
devamını gör...
uyduruk bir eğitim falan uydurun olum nereye gidiyor o kadar para demeye başladılar.
devamını gör...
2020 içinde beklenen uzaylı istilası 2021 e kısmetmiş dedirten başlık.
devamını gör...
eğer gerçekse uzaylıların varolduğuna ve istila durumunda nasıl başedeceklerine karşı alınan tedbirdir.

bizde de okçuluk vakfı vardır, zira savaş neyin olursa oklarla hücum edeceğiz.
devamını gör...
belki uzaylılar taşla sopayla saldıracaklar, döner bıçaklarıyla dalacaklar.
devamını gör...
yıldızlar arası yolculuk yapabilen bir medeniyete köpük sıkarak dans ettirmeyi mi planlıyorsunuz?
dertsiz başa sahip olunca böyle oluyor demek.
devamını gör...
hani o kadar saçma ki, insan bilinmezliğe karşı nasıl önlem alabilir, neyin eğitimi anlamış değilim. sci-fiction filmlerinden ilham alıp eğitimleri oluşturmuşlardır herhalde.*
örneğin deprem ne bilmiyorsun ama buna göre önlem alıyorsun veya savaş uçağı ne bilmiyorsun ve buna göre önlem almaya çalışıp eğitim veriyorsun. karşına ne çıkacağını görmeden neyin eğitimi, hazırlığı bu. aşırı saçma.
devamını gör...
(bkz: boşa kürek sallamak)
devamını gör...
o da güzel dedirten başlık
devamını gör...
tahminen kendimize benzeyen herhangi bir canlı ile karşılaşmamız durumunda verilebilecek tepkiler nedeniyle alındığını düşündüğüm eğitime konu olan haber. plazma silahıyla saldıracak bir yaratığa karşı işe yaramayacağını sizin kadar onlar da biliyordur sanırım.

bu arada biz böyle şeylere komik deyip geçerken birilerinin, kendince ve basit de olsa önlemler alıyor olması takdire şayan bence. yani biz her zaman her işin dalgasında olup hiçbir şeyi beğenmezken, bir şeyler olup bittiğinde çareyi başkasından beklemeye de alıştık iyice. bakınız aşı mevzusu... bu kadar basit bir konuda bile böyleysek, daha büyük bir sorun karşısında ne yapardık acaba.

kendi adıma, dünyayı başka yaratıkların istilâ edeceğini düşünmüyorum. birileri bir tiyatro çevirip bunu tüm dünyaya bir güzel yutturabilir, o başka konu. doğal olanının gerçekleşeceğini pek düşünmüyorum ama yine kendi adıma konuşayım, ihtimaller için bile önlem almak iyidir. sonradan ağlamaktansa...
devamını gör...
uzaylı var mı yok mu tartışmasından bağımsız olarak; fiziksel yapılarını, teknoloji seviyelerini falan bilmediğin birine karşı nasıl önlem alırsın ki? zehir olmadan panzehir olur mu? mantığını anlayamadım. boş duran bir gruba meşgale verilmiş gibi duruyor.
oo adamlar neler yapıyor falan diye hemen pohpohlamalık bir durum yok, şunu ülkemizde yapsalar alay ederdiniz dürüst olalım.

ayrıca aklıma şu mevzuyu getirdi buradan
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"birleşik krallık askerlerinin uzaylılara karşı eğitim alması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim