sözlük entellerine zeytin dalı..

kapandık kaldık soğukta evlere. çok az kaldı artık bahara. erik ağaçları çiçek açıp mis gibi kokacak. ılık yağmurlar değecek tenimize. hepimiz aşık olalım sözlükte bu bahar. gelin yapalım şunu. diğer sözlüklerde adımız geçsin. başlarda eleştirsinler, sonradan aşkın dayanılmaz cazibesi onları da sarsın. bir akım başlatalım. el ele tutuşalım çok büyük zirvelerde. boşverelim siyaseti, sporu. biz mi kurtaracağız dünyayı? yaşam süremiz belli, hayatımız belli. siz de gelin entel kızlar. artık barışalım. taytları kaldırın yavaş yavaş dolaplara. ya da bana yollayın mng kargoyla. gülerek, oyunlar oynayarak koşalım birbirimize. küçük ve özel bir topluluğuz biz.

nedir bu korku birbirimizden? ne bu güvensizlik? öyle bir aşık olalım ki topluca, haber olalım televizyonlara. sarılalım bahar kokan sokaklarda.

hey! sana söylüyorum z kuşaklı nesil, hiç mesaj yazmayan utangaç entel kız. sana sesleniyorum türbanlı bayan. size sesleniyorum nişanlı olduğu için ciddi takılan kızlar. seni çağırıyorum sosyalist ve öfkeli arkadaş. siz de gelin. bütünleşelim. aşkın en güzelini biz yaşayalım.

(bkz: büyükada’da cinselliğimizi keşfedelim zirvesi)
devamını gör...
lucifer;

aşk bahçemi süsleyen inci çiçeğim olur musun?

tanım: kovaladıkça kaçan bir ateşböceğinin gençlik başımda duman hezeyanları.
devamını gör...
sevişme mevsimi olsa daha güzel olur aslında.
devamını gör...
aşk olsun.. tutamadigim elin,doyamadığım tenin, saramadığım her dakikaya aşk olsun. varsın bu baharda sözlüğüm aşk olsun. yar benim olmadıktan sonra...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bu bahar sözlüğün aşk mevsimi olsun" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim