gerçekten çok yanlış bir yoldadır. devir artık her baldan tat alma devridir. kendinizi kısıtlamayın. ben şimdi şimdi kumalık sisteminin daha faydalı olduğuna inanmaya başladım.
devamını gör...
valla bu devir öyle sefa p*z*vengi olmaya pek uygun değil. başka şeyler tartışalım beyler. elektrik faturası ne alemde?
devamını gör...
normal olanı yapmak değil mi bu?
devamını gör...
asıl bu devirde tek eşli olacaksın. ortalıkta hastalık kol geziyor. kimde hangi virüs, hangi hastalık var belli değil.

hah ben bizzat manita yapmadan önce 15 gün bekletiyorum elemanları evde sonra hala yaşıyorsa benimdir.

komik konu. tek, çift, beş.. siz bilirsiniz. bana bazen bir tanesi bile fazla geliyor. yarım ya da çeyrek seçeneği varsa rica edeyim? mesela bir dükkan olsun ve ben kapısından girip az kuru az sevgili diyeyim ve hizmette kusur etmesinler hahah. konu başka yerlere gitmiyor yoo sizin içiniz fesat.

az sevgili?
aman iyi be tamam bir şansımı deneyeyim dedim ne var hahah.
devamını gör...
bazı gelişmemiş, insanın değer kazanamadığı bölgeler de kumalık halen devam ediyor. modern insan, tek bir insanla hayatına devam eder. evliyken veya sevgiliyken, ikinci birine de yeşil ışık yakmak hatta beraber olmak, insanın hem kendisine hem de karşısındakine büyük saygısızlıktır. bunu ancak kendine saygısı olmayan insanlar yapar.
devamını gör...
eğer kadınların da 4-5 kocası olabilecek, ve cariyeler sahiplenebilecekse neden olmasın. müthiş fikir.
devamını gör...
çok eşliliğe geçene mağaralarda yaşamaya başlamak ve taşları birbirine sürterek ateş yakmak bedava.
devamını gör...
entryleri görünce hristiyan ismailin başlığına bazı yazarlar atlamış gene dediğim başlık. eskiden de ancak zengin insanların sahip olabildiği durum çok eşlilik. ve imparatorluk zamanında da pek yaygın değil. kişiye bağlı diyeceğim etik tarafı için rıza varsa karşılıklı ortada açık ilişki veya çok eşlilik herhalde sorun çıkmaz. ama cidden nasıl oluyor ya? ben bir taneyle başa çıkamıyorum. ki çıkamadım bitti.
devamını gör...
bu devirde çift eşlilik yaşayan kafadan parası ve zamanı bol olan insandır.tekine zaman ve bütçe ayıramayanlar varken .
devamını gör...
beyler düşünsenize evlendiğiniz kadın ben tek eşliliğe karşıyım diyor. düşünmeyi red mi ediyorsunuz? peki.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bu devirde hala tek eşli olmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim