3 sevişmeden sonra 4.yü istiyorsan evleniyorsun bu kadar basit.
devamını gör...
bu fena değil dediğinde evleniyorsun.
devamını gör...
dandik istikbal bellona'nın üçlü kanepeleri bile 5 bin olmuş hakikaten nasıl evleniyor bu heterolar anlamak mümkün değil.
devamını gör...
düzenli sevişmek bir ihtiyaç. ev, ocak, yuva, karı koca olmak için gözlerini karartmışlar. saygı duyuyorum. imkanım olsaydı ben de evlenirdim belki.

allah güç kuvvet versin. bir ton borca girmeden zor o işler...
devamını gör...
(bkz: birini bulup evlenmek)
devamını gör...
düzenli hayat, uyumlu cemiyet insanı, kurulu düzen, milletten ne ileri ne geri olmama gibi sosyal ihtiyaçlar yanında, toplum nezdinde olmasa da toplum bilgisinde sevişip üreme gibi bireysel eşantiyon getirileri de olduğuna inanılan geleneksel yaşam birleştirme sorunsalıdır.

olabilecek en ideal kurgusuyla tarafların akşamdan akşama rastlaşıp, birbirlerine isimlerinden başka her şeyle hitap edip salep eşliğinde bol romantizmli filmler izlediği özel bir alan "evlilik bir kurumdur" höykürmesiyle tefdiş edildiğinden beri, çiftler de kendilerini ulusal bir mücadelenin içinde buluyor. e malum kurumlarda da itibardan tasarruf olmaz. eşyanın en iyisi, takının en gösterişlisi, evin en püsürü derken ilk 10 yıl; büyük borçların altına girildiği, bir tatilin bile aşırı lükse kaçacağı tutsak ve bezgin bir dönemdir. benzerlikli kuzen ya da komşu kıyaslarından, iyi damat, iyi gelin, has elti, mert bacanak zırvalarından; seven adam, seven kadın, mutlu eş öncelikleri sırasını bulamaz. her şeyleriyle sorgulanan ve yoğun stres altındaki bu insanlara, artık birbirlerinin en sıradan, en doğal halleri bile çekilmez gelir.
bu insanlar bir şekilde evleniyorlar da evlendikleri adam ya da kadıın olarak kalamıyorlar. kabahatin büyük, suçlunun olmadığı kaybedişler bunlar.
devamını gör...
maddi yönden bakmıyorum olaya çünkü benim kafamda birisiyle evleneceksem eşyaların evlendikten sonra da tamamlanabileceği ve aslında o kadar çok eşyamız olması gerekmediğinin farkında olan biri olacaktır. maddiyat dışında,
gerçekten böyle herkes nasıl deli gibi sevip, hem kendine hem karşısındakine güvenip bir ömür geçirmek adına söz verebiliyorlar? ne kadar garip. ve özenilesi.
evlenmek, birine bağlanmak cart curt değil mesele. bu kadar karşılıklı sevgi ve güven duygusuna sahip olabilmek. akıl almaz derecede güzel olsa gerek.
devamını gör...
belediye başkanının nikah memuruna verdiği yetkiye dayanarak.

vizyonsuz insanlar evlenmesin. kadın diyor hayatım katı meyve sıkacağı da alalım. sana vitamin bar şov yapacağım... adam da demiyor ki yav ne lüzumsuz şeyler alıp duruyoruz biz böyle. makiyato çikiyato makinesi almasak ölür müyüz?

kız aldırtsana adama deri bir rökamiye, koyun yatak odasına köşeye, ay lazım olur her şeyi ben mi söylicim...

yok gidecek patates ezici alacak, acelesi var sanki.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bu insanlar nasıl evleniyor sorunsalı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim