konya'nın tek chp'li belediyesi olan tuzlukçu'da asgari ücret görüşmesinden sürpriz bir sonuç çıktı. işçiler 300 lira zam istedi, chp'li belediye başkanı nurettin akbuğa asgari ücreti 4 bin 500 lira yaptığını açıkladı.
başkan akbuğa , sosyal haklarla birlikte bu rakamın 5500 liraya ulaştığını söyledi.

buradan
devamını gör...
chp konya tuzlukçu belediyesinin yapmış olduğu zam
--- alıntı ---

asgari ücret ve zam belirleme toplantısına işçi temsilcileri, disk genel-iş sendikası konya temsilcisi mustafa tamer katıldı. toplantı da işçiler 300 tl zam isterken akbuğa'dan işçilere % 80 zam geldi. nurettin akbuğa, asgari ücreti de 4.500 lira yaptığını açıkladı. tüm işçilerin maaşı eşit seviyeye çıkartılmış oldu. akbuğa, "sosyal demokrat olmanın bir anlamı vardır, biz de ayrıcalık olmaz eşit şekilde paylaşma olur" dedi

cumhuriyet gazetesi
devamını gör...
iste bu yüzden atatürkün kurduğu parti
devamını gör...
şaşırtmadı. chp'linin ekonomi anlayışı show yapmaktan ibaret. düşün muhalifken bu kadar zararlı iktidar olsa iki günde ülke batar.
devamını gör...
ey chp, bizim asgari ücretimiz okunmuş, dualı, bol şükürlü, sen ne anlarsın zamdan? asgari ücretimizi arttıramayacaksınız, izin vermem buna, anlıyor musun chp, onlar benim asgari ücretlim, izin vermem. sinirlenmeyin akp hocam, şekeriniz var. maliyeyi arayın hemen zehra hanım.
devamını gör...
hakeden(torpilsiz girip, işini düzgün yapan) alıyorsa sıkıntı yok herkesin maaşı yüksek olsun.
devamını gör...
iktidar bir ay içerisinde bu belediyelerin yaptığı zama engel olmak için çalışmalara başlayacaktır.
(bkz: akp ve mhp oylarıyla reddedildi)
(bkz: at fava bekle)
devamını gör...
oha dedirten başlık. işçi o maaşı sonuna kadar hak ediyor da, buna karşı çıkan yine işçi sınıfı olur. çıkar mühendisin biri, "benden fazla alıyorlar" der.
devamını gör...
beşli çetenin affedilen milyonluk vergi borçlarıyla ilgili dut yemiş bülbülü oynayan bazı yazarların küçücük bir belde belediyesinde emeğe gösterilen saygı söz konusu olunca ülkeyi batırmaktan bahsettiğini gördüğümüz başlıktır. mantık falan aramayı bıraktım artık, zaten açtığı başlıklar, girdiği tanımlara bakınca bu ortamdaki varlık nedeni gün gibi aşikar. fazla söze ne hacet.
devamını gör...
t:içimden bari o işçilerin yüzü gülsün dedirten başlık.
devamını gör...
çoğu 20 yıllık öğretmenin alamadığı maaş. hatta belki de yeni baslayan doktor maaşı. teşekkürler güzel ülkem.
devamını gör...
300 lira zamdan memnun olan ve bunu talep eden insanlara aşırı zam yapmış olan belediyenin icraatı. tamam 300 yapma ne bileyim 500 yap 750 yap. sevinirler zaten. malesef ekonomiden anlayan bir yönetim yok orada gibi.
devamını gör...
belediyenin bünyesinde bulunan memurlar,mühendsiler ne kadar ücret alıyor acaba? yanlış anlaşılmasın amacım kimseyi küçük görmek değil ama mühendisin,okumuş insanın emeği ile işçinin emeği bir tutulamaz.
devamını gör...
tuzlukçu küçük bir yer ve belediyeye tandıklar girer zaten herkes birbirini tanır nerdeyse
devamını gör...
insanlara yaranmak zor adam demiş ki show yapıyor partı insanlık, yapmış ama haklısın sızın gıbılere ınsanlaık yapmak suç sürünün açlıktan.
devamını gör...
ulan bir kez şov yapmayın ya. ne güzel 3100 lira tüm chpli belediyeler aynı ücrete geçsin.
sen kimsin de 4500 yapıyorsun.
bir tarafı yiyorsa diğer chp li belediyeler de öyle yapsın , yapamıyorsa o zaman bu arkadaş şov yapıyor demek.
biraz gerçekci olun rezil etmeyin kendinizi, beceriksiz insan sürüsü.
bir sosyal demokrat olarak partiyi düşürdüğü durum yüzünden çok sinirlendim.
akp de sağlam billur geçer bu arkadaşlarla
devamını gör...
bu artışlar hepimizi çok sevindiriyor ama unuttuğumuz o ufak kısmı atlamamalıyız. küçük ve orta ölçekli esnafların bu paraları karşılaması ve istihdam sağlaması için ne gibi destekler verilecek. sadece maaş değil maaşa oranlı 1000 tl civarında sigorta yatırmak zorundalar. hele şu covid 19 sürecinde iyice borçlanmış olan ve ekonomik buhrana girmiş olunan dönemde. lütfen tek taraflı düşünmeden her iki taraf içinde iyileşmeye gidelim. gelir düzeyleri eşitlensin.
devamını gör...
konya'da chp belediyesi olmasına şaşırmadım değil.
devamını gör...
darisi stanbul buyuk sehir belediyesinin basina. ekrem baskan gör bunlari
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"chp'li konya tuzlukçu belediyesi'nde asgari ücretin 4500 tl olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim