imamaoğlu'nun bahçeli övüşünden sonra şaşırtmayan karar.
x.com/cumhuriyetgzt/status/...

tereörist başının yönlendirmesi ile komisyon olmaz, onlarca kişinin katili teröristleri salarak komisyon olmaz, teröriste her istediği verilecek masada biz olmayız, üniter devleti tehdit eden/federasyona yol açacak oturumlarda işimiz olmaz demek varken ihanet komisyonuna katılacaklar. inanılmaz. şaka gibi. ya daha bugün ülkede adaletin olmamasınının müsebibi tuttuğun, senin cb adayını içeri atmış adam şu lafı etti. şu lafa rağmen o komisyona katılma kararı alan k*rt sevdanıza ayrı, midenize ayrı sokam.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

nasıl bir ihanet sarmalının, nasıl bir senaryonun içine düştük ya rab.
devamını gör...
şaşırmadım, ben ve benim gibiler boşuna 3.yol istemiyor ama akok koyunları sağolsun gerçekleşmeyecek .
devamını gör...
tabandaki karşıtlığa rağmen; özgür özel'in yaptığı;
“bu komisyon dışında kalınamaz millet git çalış diye gönderdi ben yapmam diyemezsin. chp’nin olduğu komisyondan değil olmadığı komisyondan korksun herkes.” açıklaması ile kesinleşen karar.

ak parti'den 21, chp'den 10, dem parti ve mhp'den 4'er, iyi parti ve yeni yol partisi'nden 3'er, hüda par, yeniden refah partisi, tip, emep, dsp ve dp'den 1'er kişinin katılacağı komisyona katılıp, hiç bir şey değiştiremeyecekler. akmhpkk'nın istediği her şeye meşruiyet kazandıracaklar. sizin muhalifliğinizin ben.
devamını gör...
sokaktaki dayılara gün doğdu valla
bi gün gelecek
açılımı chp yapmıştı diyecekler.
devamını gör...
gerçekten de chp'nin olması olmamasından iyidir dedirten. anayasa ile ilgili de konuşulmayacakmış, bu salt bir "barış süreci" komisyonu anladığım kadarıyla. dolayısıyla anayasa tavizlerinin (günün birinde verilirse) sorumlusu da bu komisyon olmayacak. ne konuşulacağını, neyin kararının alınacağını bilen varsa yazsın.

chp'nin hangi komisyondaki varlığı neye yaradı da bu bir işe yarasın dedirttiği de doğrudur; ancak bu kez farklı olarak, özgür özel'in iletişim sürecini iyi yöneteceğini düşünüyorum. ihale chp'ye kalmayacaktır diye düşünüyorum.
devamını gör...
bu partiden ciddi bir icraat bekleyenlerin bir kez daha hiç bir iş beceremeyeceklerini anlamalarını gösteren karar olmuştur. ikinci bir “tıpış tıpış” skandalı da diyebiliriz.

ayrıca, tbmm'de kurulması planlanan milli birlik ve dayanışma komisyonu'na (bazı kaynaklarda "terörsüz türkiye" komisyonu olarak da anılıyor) katılmayacağını açıklayan aşağıdaki partileri de tebrik ediyorum :

- iyi parti: iyi parti, komisyona üye vermeyeceğini net bir şekilde belirtmiştir.
- demokrat parti: demokrat parti de komisyona katılmayacağını açıklamıştır.
- türkiye işçi partisi (tip): tip genel başkanı erkan baş, komisyonun bir anayasa değişikliği komisyonu olması durumunda katılmayacaklarını ifade etmiştir.
devamını gör...
oy verenler düşünsün ben bir daha oy vermem hatta ikisi arasında kalırsam şu saatten sonra akp ye yapıştırır geçerim.
devamını gör...
çarktır.

chp gibi burjuva sistem partileri çark ederken zekice kisvelere bürünürler.

bundan sonra akp'ye atar gider yaparken daha dikkatli olacaklardır. akp'den ne yediler ise, ne kırıştılar ise, mutlaka gizli kamera kaydını da almışlardır..
devamını gör...
akp ve pkknın memleket üzerine karar vermesine izin verilemez. hainlerin koalisyonuna biat etmeyeceğiz. chp komisyonda olmalı ve bu hain planı bozmalıdır.
devamını gör...
dostlar çok yukarıdan patronlarından emir geldi. bunu chpsi akpsi mhpsi demi, tkpsi bahçelisi, tayyipi, özgürü yok. talimat geldi.
üniter, ulus devlet yapısını yıkacaklar.
önemli olan biz türk milleti olarak bunlara karşı ne yapabileceğiz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"chp'nin terör komisyonuna katılma kararı alması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim