ülkede 1-2 haftadır çok fazla olan insan modelidir. ya bu adam daha bir kaç ay öncesine kadar oluk oluk kanlarını akıtacağız diye konuşma yapan kişi değil mi? geçmişte pek çok illegal olaylara karışmış, hakkında yakalama kararı çıkartılmış birisi. kendi çıkarı ve menfaati olmasaydı bunları anlatır mıydı? tabi ki hayır. insanlar şuan farkında olmadan sedat peker reklamı yapıyor takipçi ve beğeni sayısı kasıyor başka bir icraat yok. bu adam bir kaç ay sonra bu video da salladığı adamların hepsiyle barışırsa görürüm ben sizi.
devamını gör...
muhtemelen video izlemeyi seven insandır.
(bkz: olamadığım insan)
devamını gör...
bizim millette ciddi sıkıntı var ya. güzel arkadaşlarım, kardeşlerim, abilerim ve ablalarım. biz tayyip erdoğanı da izliyoruz, kılıçdaroğlunu da, demirtaş'ı da, peker'i de. sonuçta bir şeyler izlenmeden, yorumlamadan, üzerine düşünmeden bilinemiyor değil mi? bugün ben senden nefret ediyorsam, senin en yakın arkadaşın senin foyalarını ortaya döktüğünde onu elbette dinleyeceğim değil mi? adam çıkar çatışmasına girmiş tüm foyaları ortaya döküyor işte. biz ne diyoruz "yürü sedat reis arkandan ölüme gelelim falan mı?" ciddi ciddi izliyoruz diye ciddiye mi alıyoruz zannediyorsunuz? bu ülkenin genci bir mafya bir gayrımeşru iktidar bir cemaat yüzünden kendini ölüme atar mı sanıyorsunuz yani nedir kafa yapınız çözemedim ki. atan da atsın ayrıca, doğal seçilim der geçeriz.
devamını gör...
adam zaten kanıtımız olmadığı halde bildiğimiz şeyleri, magazinel bir şekilde anlatıyor. suç ortaklarını anlatan suçlarını itiraf eden bir suçluyu dinleyen insanların olması neden bu kadar rahatsızlık veriyor size?
devamını gör...
diğer ülke vatandaşları kadar refah seviyesi olmadığı için, başındakilerin onu bir şekilde soyduğunun, boğazına girmesi gereken lokmanın başka boğazlara pay edildiğini bildiği için zoraki siyasileşmiş insandır.

zira kimsenin sedat pekeri "işte adammmmm ulaaaahnnn adaaaağğmmmm" diye salya akıta akıta izlediğini sanmıyorum. ama sizden çalanlardan biri, çıkar çatışması, o, bu, şu nedenlerden dolayı karşı karşıya geliyor ve ortalıkta bir istihbarat savaşı dönmeye başlıyor. bunun karşısında "emağğğn zaten ortağı ne dinleyeceğiz" mi diyelim? yoksa "ulan bu adamla dün beraber iş tutuyorlardı, bu adam anlatıyorsa birşeyleri biliyordur" mu diyeceğiz?

bu yüzden ciddi ciddi oturup sedat pekeri izliyorum. beraber bırakın ülkeyi, dünyayı soyup soğana çevirdikleri teşkilatın detaylarını öğreniyoruz. ve hatta bu sadece öylesine anlatılan şeyler değil bunu aklınızdan çıkarmayın. gün gelecek, ciddi ciddi isim verdiği herkes bu suçlamalardan yargılanacak. kendisi de dahil.
devamını gör...
offff o kadar gülüyorum ki artık bu tiplere. hayatta bir şeyin taraftarı olmak dışında kabiliyetiniz yok. izliyoruz, partisine üye olmadık. bir kriminal diğer kriminalleri ifşalıyor. biz de öğreniyoruz. mevzu bu. adam kendisi de bunu belirtiyor ben mehdiyim demiyor. ancak ülke o kadar vasat ki, akp’ye muhalefet yapan herkese kurtarıcı rolü biçiyor.
devamını gör...
(bkz: yoksa siz hala pekerlenmediniz mi)
devamını gör...
izliyorlar ya aklım almıyor adam açmış bir hayran hayran izliyor.
devamını gör...
konuştukları değil de diğer sürdüğü videoları izlemeyen bi ananem kaldı galiba, o da kör ondan.
devamını gör...
güzel bence bir kere anlatışı akıcı
devamını gör...
ülkenin yarısı tam çeyrek asırdır malum şahsa inanıyor, dinlemek için mitingine gidiyor. içilen kahvenin dibinde kalan bulaşık pisliğinde geleceğinin görüldüğüne inananlar var. biz haftada bir açıp 40 dakika sedat peker'i dinlemişiz çok mu?

tanım: cennetten arsa satılan ülkede bir video izlediği için eleştirilen insan.
devamını gör...
izleyecek çok şey olmasına karşın merakına yenilip izler. videodaki teatral hava, akıcı dramatik anlatım, konuların ilginçliği, sahnedeki gizli mesajlar da oldukça etkilidir.
lakin hayranlıkla izlemekten ziyade ilgiyle izlemektir o.
devamını gör...
hayranlıkla değil merakla izliyorum.
devamını gör...
(bkz: internet aleminden bir sedat peker geçti)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ciddi ciddi oturup sedat peker videosu izleyen insan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim