tekirdağ'da dehşet! 'bana cinler geldi' dedi, kızını pencereden attı
tekirdağ'ın çorlu ilçesinde, ahmet dumanlıoğlu'dan boşanma aşamasında olan ümmühan dumanlıoğlu (31), kızı ayşegül'ü (2) 2'nci kattaki evin penceresinden atarak öldürdü. gözaltına alınan dumanlıoğlu, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. dumanlıoğlu, ifadesinde, "bana cinler geldi ve kızımı aşağı atmamı istedi. atmazsam kızımın cehenneme gideceğini söylediler" dedi.
'cinler söyledi, aşağı attım'
polisin gözaltına aldığı ümmühan dumanlıoğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece 'kasten öldürmek' suçundan tutuklandı. dumanlıoğlu'nun, ifadesinde, "kızımla birlikte annemin evinde yaşıyoruz. annem mutfağa girdiğinde ben oturma odasına kızımla geçtim. bana cinler geldi ve kızımı aşağı atmamı söyledi. atmazsam kızımın cehenneme gideceğine söylediler. ben de kızımı alıp, cama geldim; kızımı camdan aşağı attım. cinler söyledi. ben sonra hemen aşağı koştum, kızımı alıp anneme getirdim. hastaneye götürüldü" dediği öğrenildi.


buradan
devamını gör...
yazdım yazdım sildim. ne diyeyim şimdi. toprağın bol olsun küçük kardeşim. bizi de affet emi.
devamını gör...
kadının mental sağlığı yerinde değildir umarım, eğer yerindeyse şayet, gerçekten olmayan varlıkların bunu ona yaptırdığına inanıyorsa hapiste çürümesi gerekir.
devamını gör...
hiç inanmam ama insanın aklına da şu takılıyor ufaktan

ya doğruysa...

hani 100 yıl önce insanlara interneti anlatsan deli, sapık, manyak derlerdi ya, o hesap.
devamını gör...
klasik katil yalanı. allah dedi, peygamber dedi, melekler dedi, cinler dedi, şeytan dedi, dedi de dedi.
altından başka şeyler çıkacaktır.
bu sadece deli numarası yapan bir katil olabilir.
2 yaşında çocuğunu öldürmek için gerekçesi öğrenilir adli süreçte.

lakin bir insanın öz evladını öldürmesi, hem de 2 yaşında bir çocuğu.
vallahi küfürler bile kifayetsiz kalıyor.
devamını gör...
böyle bir şey nasıl gerçek olabilir?rick and morty yazarları bile bu kadar absürt şeyler yaratamaz.
primatlar bile daha akıllı sizden çomarlar sizi.
devamını gör...
yalan söylemektedir. eşiyle boşanmakta olup da intikam ve acı çektirmek için çocuğunu öldüren sayısız adam/kadın biliyoruz.

cinler gelmiş. cinler sana hapishanede çürürken gelecek. şerefsiz.
devamını gör...
"din yaygın bir akıl hastalığıdır".
sigmund freud
devamını gör...
"anne" tanımı yanlış oldu sanki.
devamını gör...
başlığı okuyunca o kadar absürt geliyor ki, istemsizce bir gülüyorsunuz, sözlüğe bir daha gelindiğinde alınacak nickler gibi bir başlık ama böyle bir olayın yaşandığını görünce beynim error veriyor.
devamını gör...
bunun cinle periyle alakası yok. akıl sağlığıyla alakası var. bu zamanda artık herkese bir psikolog şart oldu. evleneceklere, anne olacaklara, baba olacaklara şart. bu dengesizlik ne böyle ya bıktık böyle haberlerden kendini at deseydi keşke cinimi neyse,kimse.
devamını gör...
var böyle vakalar ya.. bir arkadaşım vardı, ünlü bir medyumun bir anlamda pr sorumlusu denebilir. türkiye'nin her yerinden insanlara yardımcı oluyorlardı bu tür vakalarda. aralarında duysanız saşıracağınız bir sürü ünlü şahıs da buna dahil. anlattığı vakaları bazen 3-4 kez farklı zamanlarda sorardım kendisine ve her seferinde aynı şeyi anlatırdı zira çok iyi tanımama rağmen inanırken güçlük yaşardım. hatta etik olarak kendilerince bazı vakaların bu tür ruhani varlıklarla ilgili olmadığını dolayısıyla psikiyatri kliğine yönlendirdiklerini söylerdi. örneğin yine basına yansıyan bir olayın arka planını anlatayım: şahıs ne zaman evine gelse cin olduğunu iddia ettiği varlıkları görüyor ve çocuklarına zarar vermesini öğütlüyor, her seferinde de bu kişi dışarı çıkarak bundan kendisini kurtarıyor. fakat bu olaylar artık o kadar rahatsız ediyor ki bir gün bir pazar yerinin ortasına çektiği aracının içinde tek kurşunla yaşamına son veriyor. bu şahıslar gerçekten hasta.. beyin de böyle ilginç bir organımız. lsd kullanıp kendisinin aslında uçtuğunu, zamanın içinde kaybolduğunu, uzayda yolculuğa çıktığını ve daha nice hikayeyi internette bulabilirsiniz. olayı belki biraz karmaşık anlattım fakat işin özü şu: bu kadın gerçekten iddia ettiği gibi bir takım gördüğünü iddia ettiği/yanılsama, halüsinasyon vs. eseri kendisini o şekilde inandırmış olan hasta bir kadın olabilir.
devamını gör...
ne yazmam nasıl yazmam gerektiğini bilemedim. toplumda deli damgası yememek adına şizofreni belirtilerini hiçe sayıp tedavi ettirmemek o kadar yaygın ki. çocugunu atanlar, küvette boğanlar. neden neden. olan küçücük yavrulara oluyor. anne bilincinde değil hasta bir kere. toplumsal olarak büyük bir buhran içerisindeyiz her yönden
devamını gör...
tıp artık bu cinlerin varlığını ve etkilerini kabul etmek zorunda. hastaya 2 uyuşturucu, uyutucu ilaç verip yollamakla olmuyor işte.
devamını gör...
belli ki ciddi bir rahatsızlığı var kadının yorum yaparken dikkatli olunmalı allah kimsenin başına vermesin kötü bir durum
devamını gör...
anasayfamda bu başlığın altında "kendimi yaşamaya değer bulamama sorunsalı" başlığı yer alıyor. ne diyeyim ki, yaşamıyla başkalarının yaşamına zarar veren böyleleri tereddütsüzce devam ediyor yoluna. düşünen kesimse bu sefer yaşamaya değer olmadığını düşünmeye başlıyor. acı verici. umarım her neredeysen huzurlusundur güzel kız. ve eğer kadının psikolojik ya da başka türlü bir rahatsızlığı varsa umarım bir an önce tedavi olur. hem kendine zarar hem çevresindekine.
devamını gör...
eğer kayışı koparmış biri değilse o zaman bir dümen vardır bu işte. o yap dedi, bu yap dedi, cin geldi, peri gitti. bi b*klar yiyecek ama kızı ayak bağı. kızcağızı aşağıya, suçu cin'e. ama yememişler haliyle.
devamını gör...
ekonomisi bok gibi olup da insanının sağlıklı olduğu bir ülke söyleyin.
devamını gör...
bu olaydan yola çıkıp, yakın zamana gidelim. ülkemizde, araştırmacı gazeteciler, cinleri olduğunu iddia eden kişileri ekrana çıkarınca, cin ve hayalet gördüğünü söyleyenlerin sayısında büyük artış yaşanmıştı. cinleri aracılığıyla hastalıkları tedavi ettiğini söyleyen kişi, yıllarca tıp fakültesinde dirsek çürüten doktor, doçent ve profesörlerden daha çok para kazanabildi.
devamını gör...
hasta olup olmadığını bilmediğimiz fail hakkında atıp tutulan başlık. tabi ki sağlık kuruluna sevk edilerek mahkeme tarafından gerçek öğrenilecektir. ancak böyle başlıklar psikiyatrik hastalıklarla şiddetin özdeşleştirilmesine neden oluyor. yapan kişi hasta ise onu tedaviye götürmeyen aile de sorumludur. kişi hasta değilse, psikiyatri hastalarının damgalanmasına neden olmaktan da sorumlu tutulmalıdır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"cinler geldi diyerek kızını pencereden atan anne" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim