istanbul 'un sıraselviler, tophane ve galata üçgeninde bulunan, antikacılar ve hamamlarıyla ünlü mahallesi.
devamını gör...
maalesef şu su kıtlığında bile sokaklarından bütün gün şarıl şarıl hamam suları akan semt. hamamlar da kapatılmadı mı ya? bunlar niye hala boşa su akıtıp duruyor? kurnaları kuruyasıcalar!
devamını gör...
özellikle yaz ve sonbahar geceleri ayrı güzel olan nostaljik istanbul semti. ara sokaklarda yürürken fonda summertime sadness'ı falan duyuyorsunuz.. insan durup dururken geçmişi düşünüyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim