majör depresyon,anksiyete gibi hastalıklarda kullanılan bir anti-depresandır. yan etkileri yoğun uyku,uyanamayıp işe geç kalma, işe geç kaldığın için uyarı almandır.
oysa ki prozac öyle mi? canım benim.
devamını gör...
en uzun süreli kullandığım antidepresan. şu an bir tane olsa hemen atmıştım ağzıma o kadar ihtiyacım var aslında. ama nereden baksan bir yıldır kullanmıyorum.

ılaç yaygın anksiyete bozukluğundan dolayı verilmişti. ve işini belli bir süre gayet düzgün yapıyor. yani en ufak ihtimalleri hesaplayıp kendine acaba bu olur mu olursa ben ne yaparım dediğiniz şeyler gidiyor. yerine dünyanın anasını ağlatacağım ulan diyen adam geliyor.

tabi ilaç iyise neden devam etmiyorum. bir uyku duzenim tamamen bozuluyor. uyuyana kadar uyuyamıyorsun. uykuya dalamiyorsun yani ama aldıktan sonra da senin yataktan kaldırana aşk olsun. o yüzden günler direkt 48 saate çıkıyor.

sonra seks sırasında boşalamıyorsun, öyle boşalmadan bitiriyon seksi. bu ilk zamanlar olan ilacın beşinci altı ayından sonra da da tam tersi oluyor.

bir de ilaç aslında 6 aylık bence. 6 aydan sonra etkisi bünyede zayıflıyor ve yine endişelenmeler başlıyor. ama yan etkiler devam ediyor. o yüzden 6 ayda olayın tamamen fizyolojik olduğunu, ortada herhangi bir tehdit durumunun olmadığını anladın anladın anlamadın altı ay sonra aynı yerdesin.

tabi bunlar kişisel deneyimler evde denemeyiniz.
devamını gör...
nöropati yüzünden algolji doktorumun verdiği ve 7 senedir günde 60 mg kullandığım özü antidepresan olan ilaç.
ağrı harici konuşursak; beni umursamaz, kafamı boş düşüncelerle doldurmayan, daha pozitif biri yaptı net. kendisi ile mutluyum yani. ayrıca cinsel ilişki süresini uzattığı da kesinlikle doğru.
neyse kamu spotu; ilaç dostunuz değildir...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim