karmaşık başlıkları sevmiyorum. başlığı kısa ve öz tuttum.

tam başlık bu: ders zor diye dilekçe verilen öğretim görevlisinin kovulması.
----
öğrenciler, dersi çok zor olduğu gerekçesi ile profesörü üniversiteden kovdurdu!

abd'de new york üniversitesi'nden (nyu) bir profesör, dersinde zorlanan öğrencilerin imza toplamasının ardından kovuldu. söz konusu olay tartışmalara yol açtı.

organik kimya profesörü maitland jones, 350 öğrencilik dersinde 80'den fazla öğrencinin şikayette bulunan bir dilekçe imzalamasının işte çıkarılırken bazı veliler ve akademik kurumlar duruma itiraz etti.

mektubu imzalayan profesörlerden biri olan stephanie lee, twitter’da yaptığı bir paylaşımda "hepimiz öğrencilerin başarılı olmasını istemekte aynı taraftayız. ancak hocaların eylemlerini korku odaklı gerçekleşmesini engellemek zorundayız” ifadelerini kullandı.

üniversiteden yapılan açıklamada ise desteki yüksek öğrenci başarısızlığına bakıldığında jones’un işten çıkarılması savunuldu.
----
kaynak: ntv
devamını gör...
demek ki ya öğretmemiş ya ego tatmini yapmış. koca bir güruh boşuna rahatsız olmaz. tabi ki de öğrenci, öğrenmek ile yükümlü fakat bu mantıkta bakarsak insanlar girsin internete oradan öğrensinler.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"dersi zor diye kovulan öğretim görevlisi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim