beceriksiz sülük sözlük erkeği cümlesi.

bunların çoğu ince ince aşıktır nasihat verdikleri kıza. kız da bunu kırmak istemez. çünkü çok kibardır, halden anlar. regl gününü bile rahatça anlatır kız. kavga etmez adam. kız ne dese haklısın der. çünkü sülük. sümbül ağa kılıklı bir kafa erkeği. kız bundan sıkılsa bile kovamaz. köşede dursun, eski erkek arkadaşlarımla sorunlarımı anlatırım diye düşünür böyle sülük kılıklılara. aktivist ve sözde solcu hepsi.

bunlar misyon edinmiş dostlar. nasıl bir kafadır, nasıl bir ezikliktir.

bir kadından hoşlanıyorsun ve onu uyarıyorsun. "bu adam seni kullanır dikkatli ol" diyorsun. büyük eziklik.

seviyorsan git konuş. git içini dök daya dudaklarına. tut şu elimden de.

hala umutlanıyor böyle tipler. kızın gelip, "çok haklıymışsın seninle olayım bari" demesini bekliyor. bir başka adamla olması bile umrunda değil. nasıl genişsiniz twitter aktivisti kardeşlerim.

ben kızın birinden hoşlansam, onunla birlikte olmak istesem, şu adama dikkat et demem. baktım o adamla ilgileniyor, çeker giderim.

biraz onurlu olun. sözlükte potansiyel tehlike gördükleri erkek yazarlar için başlık açıp ‘yönötöm atsın şunu’ yaza yaza köhne odanızda mastürbatif bünyenizle ona buna akıl vermekten insanlıktan çıktınız lan.

sözlüğe gelen her yeni kadın yazara mesaj çakıp “hoşgeldin yardımcı olabileceğim bir şey varsa çekinme ;))” yazıp onu artılara boğmanın alemi ne. az insan olalım artık.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"dikkat et o yazara seni kullanıp atar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim