başlığın altına "öbör dönyodo göröröz", "cöhönnömö gödöcöksön", "öslom öbödödör" falan yazmakta özgürsünüz. fakat bu tür zırvaları çok duyduk zamanında. gerek yok yani.* gerçekten bu konu hakkında bir fikri olan tanım girsin.
tanım: bilgiye ulaşımın kolaylaşmasının bir sonucu.
edit: safmışım. peki.*
devamını gör...
buna samimi olarak inanan , en sevimli ifade ile saftır. ben aksine artacagina inaniyorum. kaynaklar bitiyor ve dunya 50-100 yila yasanmaz olacak. teknoloji karsisinda caresiz hisseden bir insanlik var.

dusunun eskiden biri size 10-15 metreden tufekle ates ederdi. sesini duyardiniz barut kokusu gelirdi ve vurulan da yaranin acisini hissederdi.

simdi kitle imha duzeyinde olmasa da silahli hava araclarindan atilan fuzelerle sanki thanos parmagini şıklatmış gibi toz oluyor orta doğuda insanlar. bu esitsizlik inancı getiriyor baska careniz yok.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"dinlerin etkisinin tamamen ortadan kalkacağı gerçeği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim