insan dedim ama maalesef henüz insan olmanın en kadim ve en asil boyutunu fark edememiş bireydir.

tabi doğa deyince amazon ormanlarına gitmeyi falan da kast etmiyorum. zaten doğanın içindeyiz ve doğayla akrabayız her an.

ama ağaçların şen esintisini, kuşların kulaklara fısıldadıklarını, çiçeklerin gökyüzüne kokularını salışını, dalgaların ruha verdiği esenliği hissetmeyen büyük bir servetten nasipsiz yaşar.

kendine dünyayı dar eden harala gürele içinde kaybolup giden, kafasını dar ağacındaki tahta ve celladın kılıcı arasına koymuş ölmeyi bekleyen kişi ne kadar insanlıktan nasibini alabilir ki?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"doğaya özel vakit ayırmayan insan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim