sizi üzecek anılarınızın aklına durduk yerde gelmesi sonucu tribe girme durumudur. durduk yerde tribe girilmez tribe gireceğiniz durumlar durduk yere aklınıza gelir.
devamını gör...
sık sık yaptığım bi eylem. şahsa yönelik değil ama. yoldaki elektirik direğine uçan kuşa sövesim gelir bazen. bazen kendimle bi kavgam olur. bi sebebi yoktur aniden istemsiz oluverir.
devamını gör...
insanın aklına durduk yere tribe sokacak olayların gelmesidir. yoksa kim ister durduk yere can sıkıntısını?
devamını gör...
3lüyü fazla kaçırmaktır.
devamını gör...
bastırılmış duygu birikiminin nere çıkacağını kestiremediği için en salak olanını seçme olayı. duygu yoğunluğu yüksek insanlarda daha fazla görülür. cinsiyet, yaş ayrımı yapmaz her an karşımıza çıkabilir. keşke içinde tutmasaydın da bunları yaşamasaydık diyesim geliyor o insanlara.
devamını gör...
ben. dün girdim yine tribe. herkes alışmış tabii şen şakrak hallere, noldu seni kim sinirlendirdi falanlar. en son hoca geldi ders arasında bir de laf soktu. neymiş kimse bize sorup duramazmış halimiz nasıl niye canımız sıkkın diye. ben de sorun demedim zaten canlarım. o da alışmış sıkıcı dersleri sınıfın şaklabanı olan benim hareketlendirmeme. tribe girdim diye trip yedim yanii.
bu da böyle bir anımdı.
devamını gör...
bu alışkanlık yapıyor bence. birkaç kez durduk yere tribe girince valla alışıyorsunuz. sonra bir bakıyorsunuz her vakit triplisiniz, karakterinize işlemiş oluyor resmen.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"durduk yere tribe girmek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim