doğu bizim olsun, batıyı da bölüşelim ikiyüzlülüğünün yansımasıdır. iktidarın buna göz yumması ayrı bir başlık altında değerlendirilmelidir.
devamını gör...
relax'a ek olarak,doğunun da bunlara bırakılması yanlıştır.ancak özal'ın mültecileri bugün orada üstün halde.
devamını gör...
doğru bir önerme içeren başlık. şöyle bir baktığımızda; bodrum, marmaris, antalya,kemer vs... gibi tatil yörelerindeki esnafların çoğunluğu kürt. bunların çoğu nasıl bir iş ahlakına sahip peki?
hemen söyleyeyim, o yöreye gelen turistleri kazıklarlar, ırz düşmanıdırlar ve her önüne gelene yavşarlar, ısrarcılardır,kafa şişirirler. sayamayacağım daha nice özelliklere sahip bu şahıslar, çok güzel örgütlenmişlerdir ve o yöreyi avcunun içine almışlardır. uyuşturucu ticareti, muhabbet tellallığı gibi işler yapanlar da vardır. (içlerinde bu işe bulaşmayanlar bile, bu işleri yapan ırkdaşnlarına ses çıkarmaz. )
suç kimin diye sorar iseniz,
yörenin yerlisi insanların payı büyüktür.
ama, hırsızın hiç mi suçu yok? demiş nasrettin hoca.
çok da doğru demiş.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ege ve akdeniz yöresinde esnaf çoğunluğunun kürt olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim