öncelikle manifest kızları sahneden iner, hayatına devam eder. ekonovich sözlükten çıkamıyor... manifest kızı dediğin insanın doğal bir ağırlığı vardır. ekonovich'te ise sürekli şimdi komik bir şey söyleyeceğim enerjisi var... daha cümle bitmeden insan anlıyor zaten.

ekonovich'i bir günlüğüne manifest'in arasına koysak kızlar koreografi çalışırken ekonovich muhtemelen arkadan birine laf sokmaya çalışır. kızlar da hiçbir şey demeden dans etmeye devam eder. işte o an ekonovich'in bütün sistemi çöker... çünkü karşısındaki insan tepki vermiyor... manifest kızının en büyük silahı da bu zaten... ekonovich'in en büyük düşmanı ise kendi kendisi.

işte manifest kızıyla ekonovich arasındaki temel fark burada ortaya çıkıyor. biri kendi hayatını yaşıyor, dans ediyor, şarkılar söylüyor, diğeri karşısındakinin hayatına müdahil olarak kendi eğlencesini üretmeye çalışıyor. manifest kızı olmak için önce biraz umursamazlık, biraz zarafet, fazlasıyla yetenek ve en önemlisi de milleti rahat bırakabilme gücü gerekiyor.

ekonovich'te bunların dördü de yok.. ama olsun. kendisi sözlüğün yerel kötü adamı olarak daha faydalı.
devamını gör...
toz pembe hislerle üzüleceği başlıklar açmayın.
devamını gör...
ben gördüm çok güzel manifest kızı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ekonovich'in asla manifest kızı olamayacağı gerçeği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim