öğretmenler
devamını gör...
üzgünüm ama öğretmenler.
devamını gör...
(bkz: cevabını bildiğin soruyu yine de sormak)
(bkz: öğretmenlerin birilerine batması)
memlekette neler dönüyor,kimler yatarak para kazanıyor.kimler 28373783 tane yerden ayrı maaş alıyor bunlar önemsiz ama öğretmenlerin tatil günleri, maaşları, çalışması en büyük sorun değil mi?
not: öğretmen değilim bunu bir sağlıkçı olarak yazıyorum.
çocuklarınızı emanet ettiğiniz öğretmenler yakalarını bırakın da nefes alsın.
**bunu da güncel açılan başlık ve yorumlar sanıyordum akışa hanginiz attiysa teessüf ederim modlar.*
devamını gör...
mesai saatimiz kısa da olsa aslında en çok çalışan bizleriz ama nedense herkesin gözüne batıyor. sen evde bir tane ile uğraşamazken biz aynı anda 30 tane ile uğraşıyoruz. sen evde bir tanesinin dersini dinlerken biz okulda 30 tanesinin derdini dinliyoruz. sen evde bir tanesine herhangi bir bilgiyi öğretmeye çalışırken biz okulda 30 tanesine öğretmeye çalışıyoruz. ama yine de yatarak para kazanıyoruz öyle değil mi. bedenen yoruluyoruz onu geçtim de zihnen en çok yorulan mesleklerden birisiyiz. ama yine de çocuklarınızı eğitip öğretiyoruz diye takdir göremiyoruz. madem öğrenene ihtiyaç yok. çocuklarınızı okula göndermeyin. evde kendi eğitimini siz verin bizlerde yatarak para kazanmayalım. daha söylenecek çok şey ama anlayan olmayınca söylediklerimiz de havada kalıyor
devamını gör...
tabiki kamudaki beyaz yakalar. öğle tatili, hafta sonu tatili,resmi bayram,dini bayram,idari izin tatili,yıllık izin vs.... bu liste uzar gider. hatta şöyle bi grup var okadar çok tatilki sadece maas günü bankamatiğe gitmek için işe gidiyor olabilir.
devamını gör...
milletvekilleridir. çok siyasi içerikli tanımlar girmiyorum. ancak bu konuda herhangi bir parti ayırt etmeksizin bu meslek grubunun fazlasıyla tatil yaptığını söyleyebiliyorum. hatta sanki asıl işleri yatmak da aralarda çalışıyorlarmış gibi bir his veriyorlar bana. o çalıştıklarında da fazlasıyla rahat etmeleri gerekiyor efendilerimizin. etler, tatlılar yiyecekler adam akıllı para vermeyecekler, ceylan derisi koltuklarda oturacaklar, arada partilerin başındaki insanların istekleri doğrultusunda ellerini kaldırıp indirecekler. sonra da biz bunlara 40 bin tl* maaş vereceğiz.
devamını gör...
(bkz: öğretmen)
devamını gör...
öğretmen diyenleri bu fikirlerinden vazgeçirmek üzere davet ettiğim başlık. daha önce de bu çağrıyı yapmıştım. gün sonunda hala fikirleri sabitse de “aha eğitim fakültesi orada”.
devamını gör...
cumhurbaşkanları.
devamını gör...
yaz turizminin her branşında çalışanlar. nisan başında çalışmaya başlanır. ekim sonunda turizm mevsimi kapanır. sonra beş ay tatil. tabi mesai dönemi tam zamanlı (günde 20 saat falan) çalışılır.
devamını gör...
öğretmen diyeni vururum
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"en çok tatil yapan meslekler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim