anadolu üniversitesi tarih bölümü öğretim üyesi. kendisi antik roma üzerine çalışır. genel ilgi alanı ilkçağ dinleri olarak tanımlanabilir. alanında çok başarılı bir akademisyen olmanın yanında öğrencileri ile olan iletişimi de bir o kadar başarılı. öğrencilerine değer verip saygı gösterir.
devamını gör...
sakarya’dan çıkmış cevherlerden biridir.* 3 ölü dil biliyormuş kendisi.
devamını gör...
2015 yılı, anadolu üniversitesi tarih bölümü girişli biri olarak kendisinden ders dinlemenin muazzam bir his olduğunu söyleyebilirim. özellikle de kültür tarihi dersini onunla sevmiştim, keza roma tarihi dersini de öyle. ikisini de çok güzel anlatıyordu. şuan halen eskişehir anadolu'da mı, halen aynı dersleri veriyor mu bilmiyorum, ben 2018'de bölümden ayrılmıştım. fakat eğer aynı şekilde ders vermeye devam ediyor ise öğrencilerinin çokça şanslı olduğunu düşünüyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"erkan iznik" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim