gay çocuğun da erkek çocuk olmasından dolayı (denendi, onaylandı) gereksiz bir versus.
devamını gör...
gaylik cinsiyet değil cinsel yönelim.
devamını gör...
homofobik bir yaklaşım. erkek adam erkekten mi hoşlanırmış, bakışıyla yazılmış. niye, erkekler sevilmeye değer değil mi yani. bir erkeği sevince değer mi kaybederiz yani. kadınlar gay olamayacağına göre anlamsız bir başlıktır.
devamını gör...
gay bireyler cinsiyetlerini kabul eden bireylerdir. yani erkek olduklarını kabul ederler ve bununla alakalı bir sorunları yoktur. bir erkek olarak hemcinslerinden hoşlanırlar. böyle bir ayrım yapılamaz zaten aynı şeydir. bu arada yurt dışında "gay" kadın eşcinseller için de kullanılır. çocuk düşünmüyorum fakat evlat edinirsem veya bir çocuğum olursa cinsel kimliği ve yönelimi ne olursa olsun ben onun babasıyım ve daima arkasındayım.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"erkek çocuk vs gay çocuk" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim