kadınların şiddet görmesine sevinenlere yobaz, erkeklerin şiddet görmesine sevinenlere feminazi ikisine de karşı çıkana da insan denir.
devamını gör...
kimse birisi dayak yediği için sevinmiyor, saçmalamayın.kadına şiddet uygulayan erkek, erkeğe şiddet uygulayan da bir erkek.bence siz kendi içinizde olayı önce bir sindirin sonra mesnetsiz suçlamalarda bulunun!
devamını gör...
ulan bunca yıldır hep kadınlar şiddet görüyor, öldürülüyor. bir kadın bir erkeğin topuğuna sıktı diye amma yaygara koparıyorsunuz he. hangi erkeğin kadına karşı yapılan şiddete sesi çıktı? istisnalar hariç lakin erkeklerin hepsi olmasa da büyük bir çoğunluğu kadın cinayetine olsun, kadın şiddetine olsun adam gibi tepki göstermedi.

kadınları aşağıladıkça kadınlar da erkeklere düşman olacaklar her zaman. alışsanız bu duruma iyi olur ya da kadın ile erkek eşitliğini kabullenin, kadınlara adam gibi muamele yapın, köle gibi değil. daha da eyyorlamam…

dipnot: kadınlara köle gibi davranan ve kadınları küçümseyen onlara düşmanlık yapan erkekler ölsün, hatta ölmesin sürünsün şerefsizler. haydi bakalım hodri meydan!
devamını gör...
şiddet o kadar ilkel o kadar iğrenç bı şey ki suçsuz yere öylesine şiddet gören kadın ve erkek farketmez biri varken bir başkası bunu görüp tepki göstermiyorsa tam olarak insanlıktan nasibini almamış cümlesinin karşılığı oluyo
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"erkek şiddeti görünce oh olsun deyip kadın şiddet görünce isyan etmek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim