boş tespittir.

sözlükte de bilen bilir, esmer seviciyim ben. sarışın ilk tercihim hiç olmadı. esmer her bakımdan sarışını net göçertir.
devamını gör...
o zaman sarışın kadınlar da esmer kadınları çekemiyor.
devamını gör...
peki , esmer kadınların bundan haberi var mı?
devamını gör...
lan hiçbi kadın birbirini çekemiyo saçla ne alakası var.
devamını gör...
sarışın daha güzeldir. acı gerçekler vol:23
devamını gör...
arkadaş bir tüp boyayla isteyen sarışın oluyor. sanki bana danimarka prensesi. nüfus kütüğü nerede? yozgat. he bacım sensiiin.
devamını gör...
bak şimdi aklı başında olan herkes. herkesin farklı görünüşü ve farklı güzelliği olduğunu bilir. esmerlere çoçukluğundan beri ne böyle kapkara, cingenemisin sen, vb şeyler o kadar söyleniyor ki artık onlar güzel olmadıklarını ve sürekli çilt tonlarını açmaya çalışıyorlar. bunu gören sarışın ve pick me kadınlar kendilerini yüceltmeye çalışıyorlar. ay sonrasını anladınız.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"esmer kadınların sarışın kadınları çekememesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim