ben de mevcut olan takıntı halidir. yeni alınan bir kıyafet önce yıkanacak sonra etiketi kesilecek ve sonra iç kısımda ki etiketlerde kesilecek tabi. öyle alalade bir kesmeden bahsetmiyorum mesela. giydiğimde asla batmayacak. en ufak bir pıtırtı bile kalmayacak eğer o şekilde giymişsem ve dışarıya çıktığımda pıtırtılar batıyorsa tüm günüm berbat olabilir. ya o kıyafeti değiştirip kurtulacağım ya da o batan pıtırtı çıkartılacak. bir çeşit obsesif kompülsif bozukluk bu da sanırım. kendi öz eleştirimi de yaptığıma göre çekilebilirim. teşekkürler.(swh)
devamını gör...
kıyafet etiketler artık roman uzunluğunda olduğundan kesmek takıntıdan çok zorunluluğa dönüşüyor. tanesinin boyu bir karıştan üç sayfa etiket yapıştırmışlar kıyafete, kesmeyip ne yapacaksın?
devamını gör...
boynuma batıyor tabiki kesiyorum.
devamını gör...
takıntıdan ziyade gereklidir dediğim başlıktır.
insan rahat edemez yahu.
devamını gör...
etiketler, etiket değil 30 yapraklı defter olduğu için takıntı değil zorunluluktur. kesmediğinizde böğrünüzü kaşındırır, acıtır, çizer.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"etiket kesme takıntısı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim