ketum insandır. aynı zamanda çekingen ve içe dönük olması da muhtemeldir. mahremiyetine önem veriyor veya özgüven problemleri de olabilir.
belki de sadece sevdiği kişinin kulaklarına özeldir bu cümle. o yüzden kimsenin duymasını istemiyordur.
devamını gör...
kapalı bir toplumda büyümüştür. tabularla, yazılı olmayan bilimum kuralların şekillendirdiği bir toplumun insanıdır. her zaman etraf ne der korkusu ile yaşar, toplum baskısını her daim üzerinde hisseder. ''seni seviyorum'' özel bir anlam taşımasına rağmen bazı durumlarda kalabalık bir ortamda söylenmesi gerekiyor. çok zor değil, bence ortamına göre söylenebilmelidir.
devamını gör...
seviyorsan tüm dünya duysun istersin.
devamını gör...
utanan kerestedir.
devamını gör...
duygularını ifade etmesinin yanlış olduğu öğretilen insan. duygularını bastırmak durumunda kalan insan. bilinçli veya bilinçsiz yapıyor olabilir. bu bir savunma mekanizmasıdır da aynı zamanda.
devamını gör...
haklı insandır. sizin özel ilişkilerinizden millete ne?
devamını gör...
adab-ı muaşeret bilen insandır.

ben ikili ilişkilerin ulu orta herkesin gözüne sokularak, gösteriş içinde yaşanmaması gerektiğini düşünüyorum.

onun beni sevdiğini davranışlarıyla, yalnızken söylediği sevgi sözcükleriyle biliyorsam ve hissediyorsam bu benim için daha hoştur. ikimizin arasında ve sadece ikimize özel, kimseyle paylaşılmayan çok kıymetli anlardır bunlar.

ayrıca çevrede eşinden boşanmış, sevgilisinden ayrılmış, yalnız insanlar olabilir. belki üzülürler. bunu da gözönünde bulundurmak daha ince bir davranış gibi geliyor bana.

edit: vıcık vıcık ilişkiler yaşayamadığım için şahsım adına çok özür dilerim.

hayatta en beğendiğim çiftler çok yaşlı olup hala elele tutuşup gezebilen çiftlerdir. onların sevgisinde gösteriş yoktur, saftır ve gerçektir. birbirlerinin gözlerinin içine aşkla bakar, biri olmazsa diğeri eksik olur.bu aslında " seni seviyorum " demektir.sanırım burası anlaşılamamış.

yukarda kusmaktan bahseden yazarımıza üzüldüm açıkcası. söylediğimde bu kadar tepki gösterilebilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. adabı muaşeret olayına takıldıysa bu benim fikrim, bunu bu şekilde değerlendirebilirim, size ve başkasına bir zararı yok. siz istediğinizi yapmakta özgürsünüz ben de.başka insanların fikirlerini bu kadar hor görmemek gerekir. . ben böyle bir insanım ve sizden belki de çok farklıyım. bu toplumda bir renktir, çeşitliliktir. saygı ve sevgi çerçevesinde olduğu sürece. bu ikisi de zaten tek taraflı olmaz.
devamını gör...
4 defa ulu orta seni seviyorum diye bağırmışlığım bile var ama işe yaramıyor. siz siz olun böyle şeyleri söylemeyin. değmez.
devamını gör...
o biri inşallah ben değilimdir dediğim durum. çünkü dağa taşa duvara ağaca söylesen ne fayda canım kardeşim.
devamını gör...
(bkz: bana seni seviyorum deme hissettir)

ulu orta herkesin ağzında:"seni seviyorum". en derin kelime ağızda sakız olmuş. bu çağda seni seviyorum sensiz ölürüm diyenler değil mi ilk terk edenler.. haliyle sevdiğinizi ulu orta belirtmek yerine başbaşa söylemenizdir onun içini dolduran. gösterişe girdi mi bir eylem. olmaz. haliyle dışarda hissettirin içerde milyon kere söyleyin.samimi olun.sevgi samimidir gösterişten uzaktır.
devamını gör...
bana gereksiz gösteriş gibi geliyor.
devamını gör...
benim için böyle şeyler başbaşa daha anlamlı. tabi benim söze ihtiyacım yok çevremde kim olursa olsun bakışımdan gülüşümden zaten anlar. "kurban olurum seni yaradana" şeklinde baktığım için. bi gözlerimden kalp çıkması eksik.
devamını gör...
sevginin gizli saklı olması, korunması, kimsenin bilmemesi gerektiğini düşünen insandır. doğruluğu-yanlışlığı insanın hayat görüşüne bağlıdır.

mutluluk ve saygı önceliği olan insanlarda sevgi, sevmek, sevdiğini söyleyebilmek başkalarının varlığına bağlı değildir.

oturup uzun uzun düşünün neden söyleyemiyorsunuz.
devamını gör...
söylemesin hissettirsin, dediğim olaydır.. esasında ben utanıyorum böyle ulu orta söylenmesinden. sonra da utangacım diye 'sen soğuksun' oluyor. sevgi çok yanlış anlaşılıyor. çok.
devamını gör...
ekstra kısmetlerim kapanmasın diyedir. ne olur ne olmaz.

bu gece niye böyle fesatım bilemedim.
devamını gör...
demesin zaten, neden diyor? neden sürekli seni seviyorumu duymak istiyor bazı insanlar? telefonla konuşur, kapatırken illa seni seviyorum bik bik. bu ne yapmacıklık. sevgi hissedilir, belli edilir vs. dakika başı söyleyince anlamını yitirir. bir de birilerinin yanında ne alaka?
devamını gör...
aşkını herkese haykirmazsa olmaz ya biter bu iliski
devamını gör...
çıtkırıldım tipleri üzer. niye yaşıyorsunuz ki siz? hiçbir faydanız yok millete. anca oynaşma peşindesiniz.
devamını gör...
kendine çikolata alırken sana da alıyorsa, içeceğin kahvenin ayarını biliyorsa, canın sıkkınken kilometrelerce uzaktan, sadece yazdıklarından anlıyorsa, her dakika seni seviyorum demese de olur.
etrafta birileri varken zaten komik oluyor.
oooo filan tezahüratlar.
yapmayın etmeyin.
çıkar göster, söyleme.
devamını gör...
dışarıda yürürken felan olduysa en yakınınızda duran çöpe kucaklayıp atın efenim öyle insan mı olur?
çekiniyorsan sevme zaten.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"etrafta birileri varken seni seviyorum diyemeyen insan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim