bir çok konuda başarılı olsa da kadınlar konusunda birçok konuya mantık dahilinde hakim olamayan erkeklerin, kızları kafasında kategorize edip bunla eğlenilir deyip, kızı kafalayıp arkadaşlık etmeye çalışması sadece o kıza sahip olma dürtüsü vardır. sevgi, aşk kavramları onun için sadece bir hikayeden ibarettir, hepsi kadını elde edene kadardır. bu kişiler malum yetişkin internet sitelerini a'dan z'ye çok iyi bilirler. fantezisi dünyası o kadar geniştir ki buradan amerika'ya köprü olur. sonra bilirsiniz ki yaş itibariyle zamanı gelince de aşksız ve sevgisiz sadece yolunu bulmak için eli ayağı düzgün eğlenilecek ortam görmemiş kadın ile evlenmek ister ama onun geçtiği yoldan aradığı kadında çoktan geçmiştir. diyeceğim tek şey, ara ara belki bulursun. sen o kadar fırıldaklığı yap temiz kadın bulmaya çalış, ne hoş. bu tip erkeklerin düzgün bir kadın bulabileceğine inanmak, bütün insanların iyi olduğuna inanmaya benzer. kadınlar da akıllı olsun, bu tiplerin kendilerini kafalamasına (kandırmasına) izin vermesin. eli ayağı düzgün erkekler de var, eli ayağı düzgün kadınlar da var. neyi ararsanız onu bulursunuz.
devamını gör...
beyni henüz evrimi tamamlayamamış erkektir
devamını gör...
bu tarz düşünen kişiler evlendikten sonra büyük olasılıkla pişman olacaktır. (tabi sadece evde düzen olsun, çocuklarımın annesi olsun diye evlenilmiyorsa.)
devamını gör...
genelde aslan burcudurlar. değillerse bile o karakter özelliklerine sahip olabilirler.
devamını gör...
ahir ömründe fazla skor üretemediği için içinde uktesi kalmış olan erkek tanımı.
devamını gör...
en yakın sürede evlenecek erkektir.
devamını gör...
aynada kendine bakıp söyleniyordur.
devamını gör...
bunu kime söylediğine göre değişebilecek durum olmakla birlikte sırf başlık açmış olmak için açılan bir başlıktir.
devamını gör...
uzunca bir zaman çevresindeki kadınları böyle kategorize eder, kendisinin de kategorize edildiğinin farkına varmadan. sonra abazalık başına vurup bir şekilde karşısına çıkan ya da çıkartılan "evlenilecek kadın"ile evlenerek ebesinin örekesini görür. ilk bir kaç yıl kararının doğruluğunu kendine kanıtlamaya uğraşır bu arada çocuk sahibi olur. evliliğin nasıl bir yapı olduğunu ve aslında ne araması gerektiğini kafasını duvara vura vura öğrenir. sonrasında ise ya boşanır ya da evliliğine devam eder ancak kafası çoook başka mecralara doğru yol alır. çevrenize baktığınızda böyle adamların ve çiftlerin ne kadar çok olduğunu anlarsınız.
devamını gör...
eglenilmeyecek kadınla zaten evlenilmez.
devamını gör...
bunu söyleyen erkeğin de evlendiği kişi hakkında başkalarının oyle dediği başlık.
devamını gör...
evlenilecek değil eğlenilecek erkektir.
devamını gör...
ne evlenilecek ne eğlenilecek erkek tipidir.
devamını gör...
bana tam tersi söylenmişti. ancak 11dim o zaman. imaj baştan belliydi de, 11lik bey nasıl çözdü onu anlamadım. demek ki doğuştan geliyor bu özellik dedirtti bana.
devamını gör...
bir de bunun erkek versiyonu var..
ne eglenilecek ne de evlenilecek erkek modeli..
model1:adam gibi adam
model2:pij
model3: odun..
dostum 1 yok arama..
devamını gör...
evlenilecek insanla eğlenilecek insanın aynı olduğunu bilmeyen insandır. eğlenemeyeceğiniz insanlarla evlenmeyiniz.
devamını gör...
o kadını üzebilir ama umrunda da olmayabilir.
devamını gör...
bana göre kendini geliştirememiş, ilk çağlarda kalmış beyinlere sahip olan erkeklerin elde edemedikleri kadınlara, ilk çağlarda kalmış beyinlere sahip olan kadınların ise yaşayamadıkları hayata, elde edemedikleri özgürlüklere, onların boyun eğdiği toplum baskısına boyun eğmeyen kadınlara yapıştırdıkları yaftadır. kendini geliştirememiş tipler "kedi elde edemediği ciğere mundar der " mantığında elde edemedikleri insanlara veya elde edemedikleri hayatları yaşayan insanlara bu şekilde pis, iğrenç ve aşırı anlamsız kategorilere sokar.
devamını gör...
kadın da onu benzer bir mertebede görüyorsa, harika.

ilişkiler dinamikleri hakkında, kişisel görüşümüzle beyanda bulunmak çok saçma duruyor. kimin ne şekilde mutlu olabileceğini kim bilebilir? belki mutsuz hallerinden bile kopamıyorlar belki belkiler o kadar fazla ki. ahh ihtimaller.

açık ilişki yaşayanlar var. çok mu fantastik? dar olmamak lazım kafada. hoolywud filmlerindeki gibi eğlenceli bir otobanyolu olmalı kafamızın içi.

klişeden ölmemek lazım. yazılacak çok şey var. ama kısa kesmek en güzeli.
devamını gör...
tavsiye olarak söyleyeceğim. kadın erkek fark etmez evleneceğiz insanla eğlenebilir misiniz? ona bakın.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"evlenilecek kadın değil eğlenilecek kadın diyen erkek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim