bazı kitlelerin çok rahatsız edici bulabileceği, bana ara ara komik gelen kara mizah ve saldırgan mizah yapan youtube kişiliği.

joji
devamını gör...
yıllar önce youtube kısıtlamaları bugünkünden çok farkı olduğu için çok farklı konseptlerde videolar çekebilmiştir. nörolojik problemlerinden dolayı youtube kanalını bırakmış ve joji ismi ile müzisyen olmaya soyunmuş, çok da başarılı olmuştur.
devamını gör...
devamını gör...
dillere destan lezzetli kekiyle meşhur arkadaş.
devamını gör...
1992 doğumlu orijinal ismi george miller olan japon asıllı youtube un ilk trolu kabul edilir. harlem shake in de bulan tiptir. bir röportajinda böyle salak bir şeyin neden meşhur olduğunu hiç bir zaman anlamadım yapanları da alemimde asagiladim demiştir.
franku, pink guy, salamender man, safari man, chin chin gibi ruh hastası karakterleri mevcut olup kara mizahın yine youtube da en iyi örneklerindendi.
veganlara weaboolara ve zuckerberg e çarptığı videoları ve dark lord chin chin ile videoları gülmekten öldürür.
aynı zamanda pink guy karakterinin absürt rep albümü de mevcuttur. " its your favorite pink cunt!"
2017 francis of the filth kıtabinin tanıtımını yapan bir video ile kanalına içerik üretmeyi bırakmış hayatına şarkıcı joji olarak devam etmiştir.
işin ironik ve komik tarafı george miller in kendisi karakteri franku nun alay edip yerden yere vuracağı cheesylikte bir kişi.
yıllardır, hala da videolarını izlerim, franku sama haketmedigimiz ama ihtiyacımız olan biriydi.
devamını gör...
telefon müziğim:
devamını gör...
sesi çok güzel kesin amatör müzik yapıyordur.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"filthy frank" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim