mükemmel, ulaşılabilir ve pratik lezzet.
kızarmış ekmeğin üzerine şekersiz fıstık ezmesi sürüyoruz. üzerine de reçel sürüyoruz ve afiyetle yiyoruz. (böğürtlen ve çilek reçeli çok yakışıyor.)
devamını gör...
asla bir labne ve reçel, kaymak ve bal, tahin ve pekmez olamaz… yerli ve milli deneyimlerimize inanın.*
devamını gör...
tıpkı croissant ve kahve gibi ithal bir kombinasyondur
amerika gibi mutfaksız bi memleketten çıkması da ayrı bi olay
bende asla yeri yok
seven de özentidir
devamını gör...
hiç fıstık ezmesi yemedim. ne işim olur bunlarla? ben tereyağı kaşar fırından yeni çıkmış ekmek insanıyım.
devamını gör...
fıstık ezmesi hafif tuzlu,yoğun,kremamsı bir tonda; reçel de şekerli, hoş bir tonda. ikisi bir araya gelse reçel muhtemelen fıstığın yoğunluğunu azaltır akan giden dengeli bir ton bırakabilir. denemek lazım da yeni tadlara kapalı biriyim.(bkz: swh)

uzun sarı okul otübüsü gelir şöförü de siyahi olursa tam olur.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"fıstık ezmesi reçel kombinasyonu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim