benim yaptığım eylemdir. artık futbolu takip etmiyorum (muşspor maçları hariç ama orada da hakkı yeniyor muş'un). hele ki türk futbolu hiç takip edilecek gibi değil. fifa yetkilileri bile bizim ligdeki maçlar için şaibeli diyor. futbolu takip etmek yerine daha faydalı hobiler buldum (bulmaca çözmek, bilgisayarda oyun oynamak, siyaset ve haber takip etmek). hem ben futboldan bir şey kazanmıyorum ki, forma alsam parası futbolcunun benzin parası oluyor, digitürk alsam onun parasını da katarlılar alıyor. demem o ki futbolu bırakmak en iyisi. hem 3-4 yıldır aynı senaryo. fener 2. galatasaray 1. ilk iki belli zaten her sene. artık bir gerçekçiliği kalmadı bu ligin. madem galatasaray bu kadar iyi bir takım avrupa'da neden rezalet (bodø glimt ve liverpool galibiyetlerini söyleyenler bir zahmet o maçları da kazanın adamakıllı galibiyetiniz yok avrupa'da). yani bu futbol hele ki türk futbolu takip edilecek gibi değil.
devamını gör...
eski bir psikolojik sıkıntımdan dolayı 2 sene yaptığım davranıştır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"futbolu takip etmeyi bırakmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim