gain medya 7 nisan itibariyle ücretli (premium) platforma geçtiğini açıkladı. buna göre bazı içerikler ücretsiz kalmaya devam edicekmiş. hangileri olduğu belli değil. yeni içerikler ve bir sürü içerik ise premium üyeliğine dahil olmuş. aylık ücreti ise 22 tl. şahsi fikrim böylesine yeni olan ve piyasaya ücretsiz olarak giren platformun bi anda ücretliye geçmesi ve 22 tl gibi bir fiyattan başlaması hata olmuş. blutv gibi yerli kaliteli ve içeriği bol rakibi varken üstelik yıllık üyelikte 9.90 tl iken, yayın hayatına 22 tl den başlamaları büyük hata.
devamını gör...
zaten platformun adindan belli " gardaşım no peyin no geyin ". çok kaliteli içeriklere de sahip değiller. ışte akrabaları, tanıdıkları, eş dost üye olursa olur... yoksa gain olur sana pain
devamını gör...
üzücüdür. ayrıca içerikleri beğenmeme rağmen pek etki yaratamadılar. 22₺ gibi bir fiyatla başlamak bence de hata olacaktır.
devamını gör...
bi tek netflix aboneliğim var, o da disney+ gelince ona geçince bitecek... kısacası yok amazon yok gain... yok aga yok o kadar para da yok, bu içerikleri izleyecek zaman da
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"gain'in premiuma geçmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim