siyahi modern blues gitaristi. son grammy töreninde 2 adet grammy almıştır. amerika'daki ırkciliga karsi tepki gosteren "this land" sarkisi sözleri ve klibi ile güneyli beyaz irkcilari rahatsiz etmistir. son yillarda cikardigi album ve single'larla ve ardindan canlı performanslariyla amerika ve bati avrupada ses getirmistir. genellikle gibson sg model gitar kullanan ve sapka takmayi seven siyahi gitarist.
devamını gör...
2010 crossroads guitar festivalinde bir performansı vardır ki aman yarabbi dedirtir. o canlı performanstan favori parçam tabiki de “bright lights”dır.
devamını gör...
henüz 38 yaşındadır ancak modern ve geleneksel olguları müziğinde o kadar güzel harmanlamıştır ki dinlediğiniz zaman hangi on yılda olduğunuzu unutursunuz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"gary clark jr" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim