bir yeni şafak haberi. hali ile yeni şafağı falan takip ettiğim yok, haber benim karşıma redditte çıktı.
şimdi efenim iddiaya ve el-cezire’nin yayınladığı verilere göre israil, açlık çeken gazzelilere protein içeren et, tavuk, balık, yumurta ve benzeri ürünlerin ulaşmasını büyük ölçüde kısıtlarken çikolata, cips, gazlı içeçekler, çekirdek gibi tâli ürünlerin girişine izin veriyormuş.

e elbette bu da, bir yandan temel gıda ürünleri fiyatlarının tavan yapmasına sebep olurken, diğer yandan açlık nedeniyle sağlık açısından zararlı olan çikolata, cips ve gazlı içecek gibi gıdalara ağırlık vermek zorunda kalan gazzelilerin sağlık sorunlarına sürüklüyor. söz konusu ürünlerin sebep olduğu hastalıklar arasında karın şişliği, saç dökülmesi, fiziki zayıflık, açlık, zor iyileşme, dikkat kaybı ve bağışıklık sisteminin zayıflaması başta geliyor.

her gün yeni bir boktan haber duyduğumuz gazze için şu haber bence sahiden büyük skandal. uzun süreli bir yok ediş haberi gibi amk.

al bu da yeni şafak haberi
devamını gör...
anası belli babası yüzelli çıfıtlar için bunu yapmak normal bir şey. esirlere tecavüz eden, bunu ortaya çıkaran generali tutuklayan yaratıklarınn böyle bir şey yapmaması anormaldi.
ne diyon lan sen bu işe çok babalı çıfıt @çürümüş şeyler var danimarka krallığında ? yalan mı?
türkiye'den sonra irlanda da hötörüf başkanınız şeytanyahu için tutuklama kararı aldı.
bu sorunun artık tek çözümü var: israel adlı devleti içindekilerle beraber yeryüzünden silmek.
devamını gör...
siz halen cips çikolata falan yiyor musunuz ya? orta gelirli gezen tozan azıcık bakımlı eğitimlisiniz diye sizi gazzedekilerden ayıracak mı sizce ?
aynı katkı maddeleri aynı insani hastalıklar gelip bulur sizi.
vucudunuza girip çıkana azcık dikkat edin.
onlar savaşta onlar fakir fakat kanser ya da organ yetmezliği ortak noktanız olabilir.
hayatınızdan nefret ediyorsanız yiyin tabii.
organik beslenmek neyimize zaten
devamını gör...
israil bildiğin ruh hastası normal böyle şeyler yapması adamlar her türlü zulüm için ellerinden geleni yapıyor
devamını gör...
gazze için trump hedef ve planlarını açıklamadı mı.? gazzeyi ibiza benzeri bir kumar ve turizm bölgesi yapmayı düşündüklerini deklare etmedi mi? görünen israil, gerçekte abd'nin planlarını ortadoğuda gerçekleştiren piyonu değil mi..
gazze ağıdı ile kitleleri güdenlerin hepsi abd ile dayanışma halinde değil mi. (biz dahil) hem abd.ci hem gazzeci nasıl olunabilir.
bu gerçekliğe rağmen, ikiyüzlü bir gazzecilik tiyatorasının inandırıcılığı var mı.?
işte müslüman arap dünyası, işte abd liderliğinde emperyalist sırtlanlar.. hatta işte biz..
tümüyle bir ikiyüzlülük, içpolitika mezesi bir gazze kumpanyası.. gündem saptırma amaçlı bir tiyatora..
devamını gör...
kendi ülkesinin haline bakmadan dönüp başka ülkeye ağlamak neyin kafası cidden anlamıyorum.

bana ne lan gazze de ne olduğundan çok meraklıysanız en son hamas militan arıyordu basın gidin? var mı o mabad sizde yok? o zaman burada ne vicdan mastürbasyonu yapıp kafa açıyorsunuz anlamıyorum ki?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"gazze de aç insanlara cips ve kola dayatılması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim