gece 00.00 da kalmışsa tiryakiye güven vermez. bitebilir de, bitmeyebilir de. çok tehlikeli. ya gecenin ilerleyen saatlerinde uyku kaçarsa ve sabaha kadar oturmak gerekirse ? ya saat 2 gibi eski sevgiliden mesaj gelir de kavga etmek istemişse?

ama gelmeyebilir de. o gece de rutin ve sıkıcı geçebilir. saat 1 gibi uyku bastırabilir. neden boş yere giyinip dışarı çıkacaksın ki ? çıksan ne fayda tekel kapalı artık.

kapanmayan yara, boğazdaki düğüm gibi kalır öyle 11 tane. bir daha sayarsın.. elinde taksim edersin 4'er taneyi bir saatlik zaman dilimine yaymaya çalışırsın. ama yine de güven vermez. önceden alacaksın bi paket daha, gece güzel geçecek. istediğin kadar içip yatacaksın.

dışarıya çıkmaya üşeniyorum, derde gel.
devamını gör...
herhangi bir seferde 2. paketi alıp kolayca ulaşamayacağın bir yere koymakla çözülecek olaydır. ben çatıya fırlatmıştım, markete gitmek çatıya çıkmaktan daha kolay olduğu için gerçek bir zor zaman sigarası zulası.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"gece pakette kalan 11 sigara" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim