çok fazla bahriyeli düşündüm ve konuştum bu akşam. beyaz'ın okuması daha güzel olan bir parça.
devamını gör...
çok ilginç şarkı. mesela ortada bir recep var. kızlar buna hasta, recep diye ağlaşıyor. bir de bu recep bahriyeli. bir gemi mevzusu var fakat belliki asıl konu o değil. en son şarkıyı söyleyen yumurtluyor asıl mevzuyu fakat yine örtülü anlatıyor. sarı lira vericem olm sana. al şunu hadi al. bak almazsan karakola giderim.

şimdi burda belliki recebe bir zorbalık var. tehdit var yani çünkü. ilk etapta aklıma kızların recep diye ağlaşmasından bu sarı liranın cinsel ilişki isteği olduğu geliyor. recep'in jigolo olma ihtimali de var burda. tabii ki zorba kadınımız durur mu? recep eğer kendisiyle ilişkiye girmezse karakola ihbar edecek. demek ki zorba kadın aynı zamanda iftiracı da. ya da recebin bir açığını biliyor. en kuvvetli ihtimal recep jigolo olduğu için birçok kadınla fuhuş yapıyor.

o kadar da masum olmayan bir şarkıdır gözümde bu şarkı.

diğer bir ihtimal daha var ama bence şarkısı yapılacak bir mevzu değil. şimdi bu recep kardeşimiz denizci olduğu için istese kaçakçılık yapamaz mı? rahatlıkla yapar ama tercih etmiyor. ama dönemin kabadayıları durur mu? yine recebi zorbalıyor. kardeşim al bu sarı lira rüşvetin. sen bizim işimizi gör diyor. recep kabul etmezse karakola gidip iftira atacağını da söylüyor.

her ne olursa olsun bu hikayede yanan recep'tir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"gemilerde talim var" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim