aynı kattaysa bide insanı çok sıkan bir durum.
eski işimde genel müdür ile dairelerimiz karşı karşıya bakıyordu, işe bilerek geç kalmayı planlardım, işten atılayım da asıl istediğim işe hali hazırda teklif varken gireyim maksadıyla.
hiç tutturamazdım planı, her seferinde balkondan bana seslenirdi genel müdürümüz ''sırpski benim arabayı çıkmadan bi yıkatsana'' derdi.
bıkmıştım ulan bir keresinde ''yeter ulan yeter,arabana da sana da başlarım, köle miyiz vale mi ulan kamil ? '' diye bağıracaktım ama bağıramadım hiç olmadı o.
o yüzden o sezon hep o işte mahkum olarak çalıştım, hayır istifa da yazdım kaç kere, eleman manipülasyon ustasıydı, bir şekilde yıldırıyordu, maaş+sigorta da çatır çatır gününde yatıyordu, ama sevmediğim hatta tiksindiğim bir işti.
devamını gör...
el sallamak için ideal bir fırsattır.
devamını gör...
hastayım işe gelemeyeceğim dediğin gün, aracın arkasına piknik sepetini sıkıştırmaya çalışırken yakalanmaya sebep olabilir. sakıncalıdır.
devamını gör...
iş yerinde kasım kasım kasılmasına gerim gerim gerinmesine son demektir. genel müdür değil ama benim muhasebeci olduğum şirkette finans müdür yardımcısı bi adam vardı. aynı mahallede oturduğumuzu fark etmemiz sonrası yemekhanedeki tavırları bile değişmişti.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"genel müdür ile karşı apartmanlarda oturmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim