of rot and ruin isimli dehşet albümün sahibi amerikalı progressive blackened death metal grubu. albüm baştan sona dört dörtlük şarkılarla dolu, özellikle worlds within adında bir şarkı var ki off yani bu kadar olur. prodüksiyonu da temiz ve yerinde. albüm kapağı da çok güzel aynı zamanda.
bol bol slugdge etkisinde kalmış bu arkadaşlar, aynı zamanda opeth de duyulabiliyor yer yer. ama söyleyeceğim bir şey var ki bu albüm kesinlikle daha çok bilinmeyi hak ediyor bence. saydıklarım ilginizi çektiyse mutlaka dinleyin. pişman olacağınızı sanmıyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim