henüz ilişkiye başlamadan önce başlayan ve ilişki sürecinde de terk edemediğin, terk ettiğinde de araya soğuk girdiği düşünülen olay.
devamını gör...
monotonlaşan her şey heyecanını kaybeder. rutin aşkı öldürür.
devamını gör...
karşılıksız koşulsuz, 25 sene her sabah, kendin bile ne anlam içerdiği bilemediğin beyitlerle süsler günaydın diye mesaj atarsın. bir gün atma o cebrail meleğin bir lvl altı olan şahsiyet! görürüsünki israfil'e dönüşmüş sura üflemek ile birlikte dunyaya bir de kafa attığını görürsün.
.....ve biter, bir günaydın mesajı için ilişki biter, dur! bu sabahta benim tırnağım taşa değsin de ben yazayım demez. demiyor vesselam.
devamını gör...
monoton hale gelip gelmemesi sizin elinizde. ben aynı mesajı alsam da problem değil örneğin. çünkü o kişinin seni sevdiğini bilmek mesajı asıl anlamlı kılan şey. yoksa her kandilde o kadar süslü mesajlar atılıyor ki, insan gösteriş meraklısı olsa kölesi olur onu atanın...
devamını gör...
eski sevgilim her sabah atardı o mesajı, samimiyetsiz mahluk iyi ki ayrıldık
devamını gör...
ne için yapıldığı çok önemlidir,
her sabah göndermesi gerektiği için değilde, sabah uyandığında "ilk" aklına gelen sen olduğun için, ilk yapmak "istediği" şey "senininle konuşmak" olduğu için yapıyorsa, mesajla veya arayıp, bir şekilde temas etmeden duramıyor demektir,
ki bu da dünyanın en güzel şeyidir...
gününe böyle başlayan bir insan, yorulurmu, kavga edermi o gün, o mesajı göndermek değil mesele, her gün göndermek istemek...
devamını gör...
birgün arkadaşıma günaydın mesajı attım hemcinsim bir dosta. sonra akşamleyin tatlı rüyalar dedim. bana kuzum sevgili gibi dakikada bir böyle yazmana gerek yok, tarzında bir şey dedi. o günden beri mesajlarına geri dönmedim. o da biriki yoklama smileyi attı zaten. soğuk duruşumdan rahatsız olmamış olsa gerek. yılların dostluğu böyle bitiveriyor işte. üzülüyorum işte. birinin olmamasına bile değil. etrafımdaki insanlarla aynı frekansta olamayışıma galiba.
devamını gör...
spontane sıkıcı meşgale. insan sıkılır, bunalım sebebi olur. bu nedir ya hu içtima alır yahut verir gibi. fi tarihinde insanın biri bana bunu reva gördü; gına geldi... bereket versin anladı benden bir şey olmaz sustu. ama susar ayak şöyle bir şey yazdı umumiyete; "her gün günaydın deyip şarkı gönderiyorum, sanma ki kendimi miktirmeye çalışıyorum..." ne ayıp. yüzümdeki kırmızı üçe beşe bölünüp yere düştü.
devamını gör...
engellemiş olmasına rağmen her gün gerçekleştirdiğim eylem.
devamını gör...
bir zamanlar yapardım. dünyanın en gereksiz şeyi.
devamını gör...
bunu hergün bankalar yapsa kimse şaşırmaz heralde.
devamını gör...
hamallık,amelelik.
devamını gör...
nadiren göndermediğim olsa da yaklaşık 1 sene boyunca her sabah gönderdiğim mesajdır. güne güzel başlatır, sonrasında konuşma başlatmak için idealdir. bunun yanında bir haftadır atmıyorum da almıyorum da, alışıldığında artık o mesajı atamayacağını bilmek iç sızlatan bir durumdur.
devamını gör...
benim eski sınıf arkadaşım her sabah günaydın mesajı atar. cidden eksiksiz.
devamını gör...
uyandığımda telefonumda günaydın mesajını göremezsem tüm günümün kötü geçeceğine dair kötü bir his oluşuyor içimde yani günaydın mesajı önemlidir.
devamını gör...
güzel bir olaydır. lakin milletçe her olaya yorum yapma gibi bir huyumuz olduğu için* abuk yorumlara maruz kalması muhtemeldir.
devamını gör...
nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. ne gönderdim, ne aldım.

doğruyu söylemek gerekirse biraz da saçma geliyor. belki yaşamadığım içindir, kim bilir.
devamını gör...
her sabah günaydın mesajı almak sabah kalktıgımda ilk aklıma gelensin demektir. anlayana naif bir davranıştır.
devamını gör...
günaydınnn cevabına günaydın dendiği an son bulan artık iki insanın arasına soğukluk sokan o sabah-ı şerifleriniz hayır olsun kelimesidir.
devamını gör...
günaydın kelimesinin sonundaki n harflerinin sayısına bakılmasına neden olan mesajın gönderilmesidir.ilişki bitirme potansiyeline sahiptir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"her sabah günaydın mesajı göndermek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim