lise ortaokul üniverste ehliyet ilkokul farketmeksiniz her sınıfta vardır bu salaktan. marjinal olma çabası mıdır yoksa mallık mıdır bilmiyorum herkes 07 kullanırken ki yazısız bir kuralmış gibi ; bu mal 05 kullanır sonra da "sıfırbiş ici ilin vir miii" diye gezer sınıfta çantasında her bok olan herbokolog kız da yardımına yetişir.
devamını gör...
bu kadar hiddetlenecek ne olduğunu anlamadığım başlıktır. daha ince yazmak için 0.5 uçlu kalem almış, alırken insanlardan izin mi istemesi gerekiyordu?
devamını gör...
mal veya türevleri değildir. ince yazmayı seviyordur ve 0.7 uç isteyenlere uçlarını dağıtmak yerine sadece kendisinin yararlanacağı 0.5 uçlarını rahatça kullanır. ''0.7 ucun var mı?'' sorusunu duymaktan bıkmıştır ve soruyu kibarca ''kullanmıyorum.'' diyerek saf dışı bırakır. ayrıca 0.5 uç kullanan kişi asla ucunu yanından ayırmaz. bu bir kuraldır. unutanlar gerçek 0.5 uç kullanıcısı değildir.
devamını gör...
dedi 0.5 ucu kırmadan yazamayan eli ayarsız.
devamını gör...
ortaokulda bir seneye yakın 09 kullanmıştım koyu yazıyor diye hoşuma gitmişti.arkadaşlarım da garip garip bakıyordu.o 05 kullanan kişiye her sene rastlarım muhakkak.kalemi vardır silgisi vardır ama yanında uç taşımaz sonra kalemin kafasına basa basa(sanki uç çıkacakmış gibi)sınıfta herkesi dolaşıp uç arardı.
devamını gör...
herkes 0.7 uç kullanmak zorunda mı diye sorgulatan başlık. cevap tabii ki hayırdır. isteyen istediği ucu kullanır, çeşitlilik tam da bu yüzden var.
devamını gör...
mal değildir. mal ithamında bulunan maldır. 0.7 uç kalındır. 0.5'le misler gibi incecik yazarsınız. herkes gibi olmamak bir suç değildir. hem 0.5 uç kullanmak da marjinallik falan değildir. bir tercihtir.
devamını gör...
0.5 uç kullananların durduk yere mal olduğu başlık.
devamını gör...
0.3 uçlu kalem* kullanan kişi sayısından çok; 0.7 uçlu kalem kullanan kişi sayısından az olan kişilerden biridir. bahsi edildiği gibi mal değillerdir, çünkü kullandıkları kalem ucunun çap boyutu mallık ölçütü değildir. sadece kalemi, hak ettiği gibi, narin kullanmayı bilirler ve ince yazmak hoşlarına gidiyordur.
devamını gör...
bencil kişidir. kimse kendisinden uç istemesin diye bilerek 0.5 kullanmaktadır. hem bencildir hem de bencilliği bilinsin istemez. adeta cin olmadan adam çarpmaya çalışmaktadır.
devamını gör...
ben değilimdir. 0.5 piyasasının da canlanmasından sonra ölücülere kendimi heder ettirmeme adına 0.35 e geçmiştim. cerrah hassaslığı ile yazıyordum ama mutluydum, gururluydum.
devamını gör...
hep 0.9 kullanımışımdır.
devamını gör...
05 ucu olupta vermeyenin...

sözlüğe ilkokul çocuklarını almayın dedim ben size.
devamını gör...
hep 0.5 kullanmışımdır. hiç uç kırmazdım. her zaman kalemin içinde bir adet 2b uç yedekte beklemektedir. 0.7 kullanan gerzek sayısı daha fazla olduğundan mütevellit genelde aranılan uç 0.7 olmuştur. ayrıca kendi kalemini tercih etmemiştir. babası-anası onu almış ve onu kullanmıştır. ortalama bir bireydir 0.7 kullanan kişi. sonuç olarak el becerisi gelişmemiş ortalama bir yazar beyanıdır.
devamını gör...
uçlar aleminin elitidir. kendini kaf dağında falan sanır. 0.5 uçlarının yazarken peş peşe kırılması sonucu ucu biter elitimizin. "arkadaşlar 0.5 ucu olan var mı?" diye sorar sınıfa ama sesi yankılanır kimseden cevap gelmez. çünkü bütün sınıf arkadaşları 0.7 uc kullanıyordur.3 çocuğu ile ortada kalmış anne gibi sallanarak dersi dinlemeye başlar. hocanın yazı yazdiracağı zaman yanındaki arkadaşından küçücük kalmış altı ve üstü kalemtraşla açılmış kurşun kaleminin her tarafını diş izi yaparak ve ağlayarak yazı yazmaya devam eder.
devamını gör...
ulan o kadar öğrencilik zamanlarım oldu, hiç böyle şeyler aklıma gelmemişti..
devamını gör...
bana çok fark etmezdi ama 0.5 daha güzel yazar. 0.5'ten 0.7'ye geçince çivi yazısı gibi olurdu.
devamını gör...
herkes antalyalıyken o amasyalıdır.
devamını gör...
geçen gün annemdeki çizim kalemini alınca fark ettim ben de 0.5 uçlu kalemin çok daha güzel yazdıgını. muhtemelen kullanan kişi düzenlidir ve yazısı güzeldir. kullandıgı kalem ucu yüzünden linç yiyip, mal olmakla itham edilen arkadaşlar için üzgün oldugumu belirtmek isterim.
sözlük tuhaf bir hal almaya başladı gerçekten. evde oturup kahveni yudumlarken buraya göre "herhangi bir şey" olabiliyorsun.
devamını gör...
herkes 0.7 kullanıyor diye oda kullanmak zorunda değil, 0.5`le yazmak bazı insanların yazı stilini güzel hale getiriyor olabilir. ben hiç kullanmadım ama kullananların elbette bir nedeni var ki kullanıyorlar, yoksa kimsede olmayan bir ucu niye kullansınlar ki.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"herkes 07 kullanırken 05 kullanan kişi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim