ingiliz elektronik müzik grubu. dean honer ve jarrod gosling'in ikilisinden oluşur. underrated'ın sözlükteki karşılığıdır. daydream in blue, heaven, who is she gibi allah katına çıktıkları şarkıları vardır.
devamını gör...
ilk defa burada haberim oldu şu an. 70-80ler tipi müzik yapan grup. bir de şu cızırtılı ses olmasa iyi olacak. plak havası vermeye çalışmışlar sanırım. bu arada en berbat şarkılarının sevilmesi de garip geldi. daydream in blue daha çok hoşuma gitti.
devamını gör...
birçok enfes işe imza atmış ve hatta birçoğunun da parçası olmuş grup. bu parçası olmuş kısmını açmam gerekirse, kendi parçalarına ek olarak da birçok sevdiğim parçada kendilerinin şarkılarından sample'lar işitebiliyorsunuz. cümle biraz düşük olmuş olabilir, affola. pek fazla uzatmadan samplelarını içeren birkaç parça linkleyerek uzaklaşmak isterim.

önceliği mutlak suretle lupe fiasco'ya vermek durumundayım, buradan lupe'nin jill scott ile ortak parçası daydreamin'i dinleyebilirsiniz ki grubun daydream in blue parçasından samplelanmış bir iş.

değinmek istediğim bir diğer iş ise outerspace'in samplelandığı parça ile aynı ismi taşıyan heaven'ı. ki ona da buradan erişebilirsiniz ve aynı zamanda yine aynı parçadan samplelanan bir de türkçe parça var ki, iyyüffff. ados'un eskiz albümünden sorma isimli parçası, ona da buradan erişebilirsiniz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"i monster" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim