körü körüne inanmadığım ama inanmak istediğim durumdur buyrunuz efenim olası bir ikiz ruh bulma durumunuzda yardımı dokunacaktır:

ikiz ruh, doğmadan önce "bir" iken sonradan iki zıt bedene bölünendir. insanın hayatta birden fazla ruh eşi olabilir ancak bir tane ruh ikizi vardır, bu yüzden karıştırmamak gerekir.
ruh ikizleri, hayat yolculuklarının belli bir noktasında tıpkı birer mıknatıs gibi birbirlerine çekilirler. birbirleri ile karşılaştıkları zaman, sanki daha önce de tanışmışlar gibi gelir. bir araya geldiklerinde hissettikleri en güçlü duygu "birlik"tir.
ikiz ruhların ilişkisi genellikle meşakatlidir çünkü birbirlerinin aynasıdırlar. insanın kendisi ile yüzleşmesi zordur ve dikkat etmezlerse günün birinde birbirlerini kaybedebilirler. yanlış zamanda tanışmışlarsa ayrılma ihtimalleri yüksektir, çünkü bu çok yoğun bir ilişkidir. aralarındaki kuvvetli enerjiyi kaldıramayabilirler. birbirlerini uzaktan bile hissedebilirler ve fikirlerini tahmin edebilirler, aralarında güçlü bir telepatik bağ vardır. benzer rüyalar görürler. fakat ruhlar hazır olmadan, ruh ikizleri tanışamaz. onunla tanışmak için önce ona hazır olmalısın, bu yüzden onu bulma ümidi ile ilişkiden ilişkiye atlarsın. onu bulacağını düşünerek başka başka ruhlara çekilirsin. ikizin ile tanışmadan önce bir sürü olay, iniş ve çıkış yaşarsın. bu, her iki tarafın da yaşadığı ve birbirine hazırlandığı doğal bir süreçtir. kavuşmak için bu aşamayı yaşamak zorunludur.
bazen kendini kaybetmiş hissedersin ve aşkın kendisini bile sorgulayacak hale gelirsin. umudunu kaybedersin. başkaları ile gerçekleşen kötü ve uyumsuz ilişkiler seni yorgun hissettirir, ruhun karanlığını keşfedersin. kendin ve hayatın konusunda mutsuzsundur. pozitif değişimler yapmaktan acizsindir ve geçmiş yaralarını iyileştirebilecek durumda değilsindir. ruhunun bir parçası ölüyor gibi hissedersin. bu süreç de gereklidir çünkü seni “uyanış”a sürükler.
kalp kırıklıklarından sonra ikiz ruhlar, zihinsel bir değişime uğrarlar. daha önce deneyimlemedikleri şekilde görmeye ve anlamaya başlarlar. işte bu değişim açığa çıktığı zaman yükseliş başlar. uyanış, ikiz ruh yolculuğundaki bir hazırlanma sürecidir. bir nevi yeniden doğuştur. kendinin yüksek benliği ile iletişime geçersin ve geçmişte kurduğun zihinsel ve duygusal bariyerleri yıkarsın. dünyayı farklı gözlerle görmeye başlarsın. bu, değişimin başlangıcıdır ve her iki tarafın da birlik olmak için gerçekleştirmesi gereken spiritüel ödevleri vardır. yaşanılan aydınlanma, uyanış ve değişim ikiz ruhların bir araya geleceğinin uyarısıdır.
ikiz ruh bir kere yolundan geçti mi onunla doğrudan bağ kurarsın. onun "o kişi" olduğunu hemen anlarsın. bu kişinin hayatında önemli bir rol oynayacağını içgüdüsel olarak bilirsin ve hayatındaki eksik parçanın tamamlandığını hissedersin. o kişi ile beraber olmak çok doğru gelir. nasıl görünüyor veya davranıyor olursa olsun (çoğu özelliği seninkilere zıttır) onu diğer insanlardan ayırt edebilirsin. bir kere tanışma süreci aşıldı mı her şey inanılmaz bir şekilde hızlı ilerler. bu durum başka kimsede yaşanmaz. bu ilişkiyi bu kadar ilginç kılan şey çok hızlı kurulan güçlü bir bağdır. birbirinize içgüdüsel olarak çok samimi ve ruhani bir şekilde davranırsınız. ikiz ruhların duygu yoğunlukları özde aynı olmakla birlikte birbirlerinden farklı yoğunlukta olabilir. yüreğindekileri kendine bile itiraf etmeye cesaret edemeyen bazı ikiz ruhlar; itiraf edecek olursa her şeyden vazgeçip sadece ikiz ruhuyla birlikte olmak isteyeceğinden sosyal konumundan dolayı, kimseye zarar vermemek adına sessiz kalmayı ve uzak olmayı seçebilirler. bu kararı vermek de bedel ödetir çünkü kendilerinden vazgeçmişlerdir. onsuz olmak aslında kendisi olmadan yaşamaktır. gönülleri, benlikleri, her şeyleri ikiz ruhu ile gider. dünyada sadece beden olarak kalırlar. bu boşluğu kaybettiği ikiz ruhunun aslında kendi içinde olduğunu, ruhunda onunla birlikte olduğunu öğrenmeleri, keşfetmeleri nadir ikiz ruhlar tarafından başarılabilir.
devamını gör...
inanan kişiye saygı duyarım, lakin bu tip romantizm pompalanan spiritüalizm kokan şeyler bende fenalık getiriyor. ben bu tip seylere inanmıyorum. bulmayı ümid edenler umarım aradıklarını bulurlar.

ben, benimle aynı birini asla istemezdim. yeni keşfedecek şeylerin olması, onunla bambaşka şarkılar, kitaplar, düşünceler keşfetmek daha cazip olurdu ki, ben de ona başka başka şeyler katarak karşılıklı iletişimimiz bir kazanıma dönüşürdü.
hem insan öğrendikçe daha mutlu olur.
devamını gör...
—alıntı————-
mö 4. yüzyılda yaşamış aristophanes aşkı mitolojik bir efsaneyle açıklar:
“insanlar yaratıldığında dört kollu, dört bacaklı, bir kafada iki ayrı yüze sahip, hermafrodit hermes/afrodit ve tek ruha sahip çok güçlü yaratıklarmış.
kendi kendilerine yetebildikleri ve çok güçlü oldukları için her türlü taşkınlığı yapar, tanrıları onurlandırmayı ihmal ederlermiş.
bir gün baş tanrı zeus bu olanlara çok sinirlenmiş ve insanları ortadan ikiye bölmüş; bir taraf erkek, bir taraf kadın olmuş. ikiye bölünen parçalar o kadar korkmuşlar ki birbirlerine sarılmışlar.
tanrılar bu işin böyle olmayacağını düşünüp, bedenleri bir çuvaldan yıldızları bırakır gibi karmakarışık bir düzen içinde uzayın sonsuzluğundaki dünyanın farklı yerlerine serpmişler. işte o gün bugündür yarım olan parçalar, tamamlanmak için diğer yarılarını arar olmuşlar.
bulduklarında tek bir ruh olup, tanrıların onları tekrar cennetine alması için…
günümüzde “ ruh eşi ya da ruh ikizi “ olarak bilinen kavram bu efsaneye dayanmaktadır.
efsane böyle ama gerçekten insanların ruh ikizi var mıdır?
bu soru tarih boyunca birçok medeniyet ve kültürde tartışılmış.
gerçekliği konusunda elle tutulur bir bilgi yoksa da, içten içe herkes bir ruh eşi olduğuna inanır.(ben hariç)
devamını gör...
merkür'ün ruh halimizi etkilemesi kadar bilimsel bir teori şüphesiz. ruhu bulduk da ikizini arıyoruz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ikiz ruh" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim